• Trolle­lina
    Äldre 20 Oct 15:03
    38860 visningar
    28 svar
    28
    38860

    Vanligt med 2 års kris?

    Är det vanligt med två årskriser i ett förhållande? Jag och pojkvännen har varit ihop i 2 år och en månad nu, och bott ihop i ett år. Nu säger han att han inte är kär längre. Han tycker att jag är världens finaste kvinna, jag är rolig, snäll osv och han vill vara ihop med mig men han känner inget "pirr" varje gång han ser mig. När vi varit ifrån varandra några dagar så känner han detta men inte annars. För mig låter det helt normalt att inte känna pirr hela tiden men hur ska jag få honom att förstå det?
    Hjälp mig, finns det nått jag kan göra?!

  • Svar på tråden Vanligt med 2 års kris?
  • Trolle­lina
    Äldre 20 Oct 15:10
    #0

    Han säger att han är kär och att han vill vara ihop med mig men att han även vill att det ska pirra hela tiden.
    Kan det ha att göra med hans jobb? Det började när han pluggat klart och fick jobb, sen gjorde han slut en vecka efter semestern och sen en gång till efter att han varit bortrest. Kan det vara stress? Att han inte känner att han hinner med allt han vill? Dessutom har de felsat på han jobb nu börjat bilda familj, kan det vara nån sån kris?
    Han vill gosa, hålla hand, kramas när han ska iväg, vinkar i fönstret varje morgon osv.

  • Trolle­lina
    Äldre 20 Oct 16:22
    #0

    Texas: Jag har frågat honom om han ska göra slut med en tjej varje gång det slutar pirra men han säger bara att han är övertygad om att pirret inte försvinner om man är menade för varandra.

    Det jobbiga är att han säger en sak men visar en annan. Han vill hålla hand, ringer och frågar hur det är. nån timme efter han gjort slut fråga han om han fick komma och hälsa på i den nya lägenheten (som jag varken ens hunit söka eller få!)

    Kan kärleken bara försvinna sådär? Vi bråkar aldrig, har kul ihop, tycker om varandra hur mycket som helst. Han säger ju t o m att han vill vara ihop med mig! Jag är den finaste tjej han träffat. Jag blir så förvirrad när han säger en sak men visar en annan:(

Svar på tråden Vanligt med 2 års kris?