• drea

    Oups, lite snabb... 2

    Här har ni mig!

    Namn: Drea, eller egentligen Andrea...
    Ålder: 29... blir 30 år den 24 feb.
    Civilstånd: Ja e gift sen 30 juli med Axel.
    Yrke: Gymnasielärare i geografi och samhällskunskap, med världens bästa elever!!!
    Gubbe:

    Jag har en hund, Trulsa, som går på dagis, bor i lägenhet i Trågsund utanför Stockholm och tränar 2ggr i veckan på gym. En gång av dem på arbetstid (nej jag har ingen lektion på gymmet)

    What else? Jag hinner inte sitta här så mycket eftersom jag ofta är i mitt klassrum, sen pluggar jag på kvällstid så hinner jag inte heller (synd om mig)!

    That´s me!

  • drea

    Ja...

    Jag har ljusbrunt hår med slingor som slutar nedanför axlarna. mörkblåa ögon. 170 cm lång och 69 kg (jag vet, jag borde gå ner lite i vikt)

    Ett stort intresse just nu, eftersom jag sitter så mycket på bussen, på väg till jobbet eller till universitetet och hem är SUDUKO

  • drea

    Jag viktväkade mig förut gick ner från 76 till 65kg. Men nu har jag gått upp lite. Men jag har slängt alla mina gamla kläder, så jag tänker inte gå upp mer. Och trots att jag i bland har frossarkvällar så gör jag inte det. Kanske för att man ändå tränar regelbundet. Mitt mål är dock 67 kg, då skulle jag känna mig snyggare. Som lärare på ett idrottsgymnasium, med många vältränade elever och lärare känner man sig lätt lite klumpig. Ni skulle se mig på Yoga

  • drea

    Sudoko
    9x9 rutor som man ska fylla med sifforna 1-9, enkelt förklarat.
    Kolla på nån tidnings hemsida, tex www.svd.se den försöker jag lösa på bussen varje morgon!

  • drea

    52kg, så skulle ju det inte bli nåt kvar av dig och du gick ner i vikt!?

  • drea

    Själv har jag rätt stora bröst, 80 D, lite jobbigt faktiskt. Skulle gärna ha lite mindre. Men jag skulle inte operera mig för att få mindre.

  • drea

    Nej vad kul GRATTIS!!!!! (något annat besked än ja är knappast troligt) bebben är på G!

  • drea

    hellokitty,

    jag har bara bott där sen 1999... men trivs rätt bra. fast helst vill jag bo i hus, vid vattnet och ha bastu nere vid stranden. men då kan jag nog inte jobba som lärare utan som hemmafru med en rik man. så det kommer nog inte att bli så Hus, ja, men strandtomt med denna fastighetsskatt, nejdu!

Svar på tråden Oups, lite snabb... 2