• johanna_helmersson

  mörka ringar

  det är så att jag har alltid haft mörka ringar under ögonen... är det någon som vet hur man kan göra för att slippa desssa..

 • Svar på tråden mörka ringar
 • Swedie

  Jag använder en kräm som heter "anti-shade eyecare" av Nivea Visage. Men jag använder den mest för fukt runt ögonen (är för ung för rynkkrämer) och har inte haft mörka ringar, så jag vet inte om den funkar för det. Den är rätt så billig dock, så det kan vara värt ett försök kanske. Finns säkerligen mer effektiva och dyrare alternativ, men jag låter hudexperterna här tipsa dig om dem :)

 • johanna_helmersson

  jag tcker inte attjag stressar och jag sover jättemycket.. vet inte vad det är för fel på mina ögon

 • kanada

  Jag har oxå mörka ringar under ögonen, det är nog jätte vanligt!!! det beror ofta på att man har så tunn hud runt ögonen och då lyser blodådrorna igenom så att man ser mörk ut. jag är ganska så ljus och blek och därför syns det tyvärr så väl. jag kör ofta med någon form av täckande kräm eller stift så att det ska dämpas lite. Har provat en kräm fr Body Shop som funkade bra, den är till för att bla dölja mörka ringar. Har nu en täckande från Make-up store som oxå e bra.
  Du e inte ensam, jag lovar!!!

 • Solkatten_77

  Jag har oxå mörka ringar under ögonen..detta gör att jag måste sminka mig jättemycket för att dölja dem...och utan smink ser jag ut som om jag fått två smockor!

  Jag har egentligen ingen lösning på detta men på sommarn försöker jag sola lite..då blir det faktiskt bättre...

  Nu har jag slutat täcka ringarna med foundation så att solljuset når fram till den mörka huden...det är faktiskt lite bättre...

 • EvaJohanna

  Johanna!

  Jag har samma problem som du! Har haft det i ca 20 år och har därmed testat det som finns på marknaden. Tycker att i.d:s mineralprodukter är bäst. Med en borste appliceras tills önskat resultat. Konsistensen är som puder ungefär.

 • otroligt_men_sant

  Det finns en hel del täckande produkter och i.d:s mineralprodukter anser jag vara bäst.

  Sedan vill man finna orsaken till att mörka ringar uppstår och detta tror jag, för det mesta, är ärftligt. Rätta mig om jag har fel.
  Tycker att det inte skadar om du testar att dricka minst 2 l vatten om dagen för att hjälpa njurarna att rensa kroppen på föroreningar. Testa att någon gång i veckan göra gurksaft, doppa en bomull "pad" och lägga den under ögonen när du exemplevis ligger och kollar på tv. Se till att trycka till den så att den kommer i kontakt med huden under ögat och fastnar. Låt den ligga i 10 min. Du kan även testa med kamomill te ibland.

  Lycka till!

 • Solkatten_77

  Tror oxå att det iofs kan vara dessvärre ärftligt....=(

Svar på tråden mörka ringar