• Skrutthumlan

  BT-träff Stockholmsfruar del 1

  Halloj!

  Här är en tråd för oss nybliva fruar i Stockholmsområdet.

  Vi är ju ett gäng som följts åt under 04/05 och ska väl förhoppningsvis göra det i fortsättningen också.

  Kram
  Skrutt

 • Svar på tråden BT-träff Stockholmsfruar del 1
 • Frances

  Diskuterar ni brollop aven efter ni gift er?! :)

  Nejmen brollop ar ju ett kul amne, blir roligt att se hur det nu blir!

  17.00 later super dock om det gar, eftersom jag maste skynda vidare sedan for forfest och utgang med nagra vanner! Men 2-2.5 timme ar val okej, eller hur lange brukar ni traffas?

 • Frances

  Ah trodde shalimar sa 17.00! Jag vet inte inte jag som bestammer! :)

 • Emilia

  Frances - Finns flera trådar för de som planerar bröllop år 2006 eller senare bl.a. under/i katergorin BT-träffar. Och är du sjuk så vill jag nog helst slippa bli ner smittad. Går ett virus just nu i Stockholm där man blir sjuk 1-2 veckor med förkylning, feber och allmän hängighet... inget jag har tid med om man får tänka egoistiskt! Ska börja jobba nästa vecka så behöver hålla mig frisk...

  Alla (i alla fall nästan alla) från BT-Stockholm 2005 (de flesta som dyke rupp i denna tråd med andra ord) är brudar som blivit fruar under våren och sommaren 2005 och som nu när vi är tillbaka från våra smekmånader/bröllopsresor vill träffas för att berätta hur bröllopen blev, se varandras bilder m.m. Många av oss har förljts åt sedan förra sommaren och då planeringen startade fram till "mål". ;)

  Skälvfallet är alla välkomna på träffarna... :) Inget slutet sällskap. Men om man är i startgropen och vill ha ideer och stöttning på vägen frammåt kanske det är lättare att hitta träffar där alla kommit ungefär lika långt.

  Shalimar vad är det för resturang? Hemsida? Vad för mat?

  /Emilia

 • lilla-Angelina

  Emilia:menar du att vi som planerar att gifta oss sommar 2006 är i startgropen och är inte välkomna?

 • shalimar

  Alla är såklart välkomna, även blivande brudar samt de som inte planerar bröllop alls! Tycker iaf jag! Enda "kvalifikationen" är väl att man ska bo så pass nära att man kan ta sig till träffen! ;)

  Emilia: restaurangen är turkisk och rätt nyöppnad. Kommer inte ihåg vad den heter, men jag och maken har varit där en gång och det finns både smått och stort på menyn. Jag beskrev den i vår förra tråd, så om du kollar där så får du veta mer. Meze ca 40 kr st, varmrätter från ca 90 och upp till ca 200 (har jag för mig). Deras "husets vin" är av förvånansvärt god kvalité och kostar 145:- flaskan, man kan även köpa halvflaska eller per glas. De har även turkiska viner (mmmmm!) för under 200 kr, samt förstås öl och cider och diverse blanddrycker.

  Kl 17.00 tycker jag låter bra, eftersom några inte kunde stanna så länge. Och vi har ju en del att avhandla. Ska jag gå förbi och se till att det finns ett bord ledigt då?

 • lilla-Angelina

  Shalimar: Vad mysigt det låter!Kan du kolla vad den heter och vilken t-bana som är närmast?

 • Skrutthumlan

  Lilla-Angelina

  Jag tror att det Emilia menar, och även jag, är att det är nog roligare för dig att tex vara med i stockholmsbrudarna 2006 tråden/träffarna om du ska få tips och såvidare i planeringen.
  Jag tror att vi som är med i denna grupp är rätt trötta på att prata planering av bröllop då vi inte gjorde annat under ett års tid
  missförstå mig rätt nu om detta.

  Så vi fokuserar på det som kommer efteråt...och hur det blev...

  Men som sagt, självklart är du välkommen om du vill det.

  Kram
  Skrutt

 • Frances

  Jag ska ju prata varken eller da jag inte har gift mig och inte ska gifta mig 2006 heller :)

  Sa for mig blir det nog mest prata parfymer och annat smatt o gatt med Shalimar! :D :D Lyssnar sjalvklart till brollopsberattelser med!

  Jag ar iallafall pa, kl 17.00 later utmarkt!

Svar på tråden BT-träff Stockholmsfruar del 1