• shalimar

  BT-träff Stockholmsfruar del 1

  Hej, här är jag! :) Blir det nåt med träffen på fredag, eller???

 • shalimar

  Jag kan när som helst! Om ni vill kan jag gå in och boka bord för ca 5-10 pers på den där turkiska restaurangen jag nämnde i andra tråden! Men då måste jag förstås veta vilka som vill gå dit. Så: ni som är intresserade, skriv upp er på denna lista! Jag tror att vi gör klokt i att boka bord, det är ändå en fredagkväll...

  så, ska vi säga kl 17.00 på den turkiska restaurangen vid södra station?

  här är listan för intresserade:

  shalimar

 • shalimar

  Alla är såklart välkomna, även blivande brudar samt de som inte planerar bröllop alls! Tycker iaf jag! Enda "kvalifikationen" är väl att man ska bo så pass nära att man kan ta sig till träffen! ;)

  Emilia: restaurangen är turkisk och rätt nyöppnad. Kommer inte ihåg vad den heter, men jag och maken har varit där en gång och det finns både smått och stort på menyn. Jag beskrev den i vår förra tråd, så om du kollar där så får du veta mer. Meze ca 40 kr st, varmrätter från ca 90 och upp till ca 200 (har jag för mig). Deras "husets vin" är av förvånansvärt god kvalité och kostar 145:- flaskan, man kan även köpa halvflaska eller per glas. De har även turkiska viner (mmmmm!) för under 200 kr, samt förstås öl och cider och diverse blanddrycker.

  Kl 17.00 tycker jag låter bra, eftersom några inte kunde stanna så länge. Och vi har ju en del att avhandla. Ska jag gå förbi och se till att det finns ett bord ledigt då?

 • shalimar

  Jag går förbi och säger att vi är 5-10 tjejer som vill ha ett bord på fredag kl 17.00.

  Vägbeskrivning:
  Tunnelbana: Mariatorget och Medborgarplatsen går lika bra. Så grön eller röd linje med andra ord.
  Mariatorget:
  Uppgång Mariatorget. Gå Swedenborgsgatan FRÅN Mariatorget, förbi puben Half Way Inn och rakt fram ända tills du kommer fram till Södra Station. Gå förbi den och över gatan som går upp till höger. På den gatan ligger restaurangen, på vänstra sidan av gatan (i hörnet).

  Medborgarplatsen:
  Uppgång: Björns trädgård/Medborgarplatsen. Gå över Götgatan, mot Söderhallarna. Efter att ha korsat hela Medborgarplatsen, går man ner för trapporna, förbi biografen. Fortsätt genom parken, då kommer man fram till Södra station. Gå då till vänster, sedan ser du restaurangen precis i gathörnet.

  TILL ALLA: jag kommer inte ihåg vad restaurangen heter, men namnet är turkiskt och det kan man inte ta miste på - typ Uzügyudkrtyu Mygzük :D

  See ya, gals! :)

 • shalimar

  Nu har jag bokat bord för 5-10 tjejer på fredag kl 17.00 - så nu får ni inte banga ur! :D

 • shalimar

  Läste just på polisens hemsida att de inte längre kan göra de "gamla" passen, eftersom de har fått in så många ansökningar. :o Om man ansöker senast på fredag kostar det dock fortfarande 270 kr (i st f 400) men man får ett pass som är giltigt i 5 år (i st f 10). Tur att jag var förutseende och ansökte redan i somras!!

 • shalimar

  En liten detalj: ta med kontanter, det blir lättare när vi ska betala. Då håller man bara ordning på vad man beställt och lägger lämplig summa, i stället för att personalen ska hålla på och dra 10 kort.

  Ses i morrn! ;)

  PS - ja just det - vilka blir det nu som kommer? Gör gärna en lista, så att vi slipper sitta 4 personer och undra var alla är...

 • shalimar

  Godisråttan: 5-10 platser, men om vi blir 15 går det med 100 % säkerhet också att fixa! :D

 • shalimar

  Jag vill gärna blandas iaf! :D Kommer så väl ihåg hur ovärderligt det var att som blivande brud få tips från de som redan gift sig... så nu när jag själv är fru så vill jag gärna bli en "tipsare"! ;)

 • shalimar

  Frances - jag har massor av skönhetsfix, du har alla möjligheter i världen... :D

 • shalimar

  annaglitter - nu tycker jag att du är lite orättvis - jag har sagt FLERA gånger i tidigare inlägg att ALLA som vill är jättevälkomna! :) Jag menar, allt i livet handlar inte om bröllop, det är roligt att träffa nya människor även om de inte är gifta (duh!) ;)

 • shalimar

  Lista över FLs nickname:

  Sep Brud - N0RPAN
  Antonia - Memmi
  Karenina72 - Karenina72
  Shalimar - mosterYster

Svar på tråden BT-träff Stockholmsfruar del 1