• Princessdiamond

    Göteborg (med omnejd) 2006 #2

    Lindha, Ninni, Yrvädret, Majbruttan, Trollvinter, Vårbrud -06, och alla andra som vill vara med i vår småknäppa grupp ;)

    Här är vår nya tråd :D

  • Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #2
  • ninni7805

    majbruttan:
    håller tummarna att Rune vill ställa upp! han är bra tycker jag :)
    gillade tårtan!!! ska spara bilden och visa m2b när han kommer hem igen... försökte prata med svärmor igår... vi mailade lite och då påpekade jag vissa saker i vår bröllopsplanering och hon svarade på allt annat som stog i mailet men inte ett ORD om bröllopet.......... känner mig så j-la besviken just nu............. från att va jätte intreserad och inne i bröllopet till att hon är sån här :( usch... har lust att bara skita i allt just nu :( :( så får hon som hon vill till slut.... nää jag vet att jag inte borde bry mig, men det gör jag!

    Coco:
    jättefin klänning!!!!! håller med princess att det är sällan man ser en klassisk klänning som är så där lagom.. tror det kommer bli supersnyggt!
    jag har tyvärr inte ngn bild på min klänning.. den hänger inte här i gbg utan hos min syster i Åmål..

    princess:
    vad är det du jobbar med egentligen? lite nyfiken eftersom jag nog måste leta efter ett jobb till och jag har för mig att du bara jobbar halvtid eller så? kanske ni behöver en människa till på jobbet?

    snälla muntra upp mig lite idag.. är på hemskehumör och känner mig totalt värdelös både som blivande svärdotter och som människa i allmänhet.... usch usch usch och blä :(

  • Princessdiamond

    ninni, jag jobbar som bytare av bajsblöjor ;)
    alltså inom äldrevården..
    jag jobbar timmar, men tror faktiskt inte jag kan hjälpa dig angående jobb.. frågade nyligen för en annan kompis och då vart det inte aktuellt iaf..

    varför har du en sån där blajdag då??

  • ninni7805

    princess:
    känner mig bara så där värdelös man kan göra ibland :(
    inte ngn direkt anledning egentligen, men men det går väl över..... känns bara som om.. ja usch.. kan inte ens sätta ord på det.. men som sagt, hoppas det går över snart!

  • Princessdiamond

    vet inte riktigt vad jag ska säga... *krama om*

    du kan ju köpa vår bil... då mår du nog bättre sen ;)

  • Lindha

    Här kommer massa muntra upp kramar Ninni!
    Ett butiksjobb då? Finns ju hur många butiker som helst i stan, det borde ju finnas någon som behöver extrapersonal.

  • majbruttan

    kram kram kram kram kram på dej ninni!!!

    Strunta nu i svärmor. Det är ju ert bröllop och alla andra gillar ju er idé. Inte ska väl hon få förstöra. Min m2b's mamma har ju oxå lovat guld o gröna skogar innan vi annonserade giftemålet, men sen hon fick veta har hon inte sagt ett ord Vet att vi, och ni, kan fixa detta själv på egen hand och få det precis som vi vill Jobb ska du se att du hittar snart. Som Lindha sa så finns det nog en massa jobb i buteiker. Gå runt lite på stan med ett cv och fråga vet ja. Du kan ju inte få mer än ett "nej"...

    Tyvärr princess - vill inte ha någon bil...

  • MiNik19/8

    He på er!

    Mest ninni7805 då hon ser ut att behöva lite AKUT ompyssling. Kram, kram, kram...
    Då jag har allt annat än "normala" svärföräldrar har vi inte sagt något till någon annan än till min tärna hennes man då han ska vara bestman, min mamma också iofs och barnen och ni då givetvis.
    Vad har ni för er annars???

  • Princessdiamond

    usch, här ligger man i ett ordentligt döläge.. finns absolut inget att göra för tillfället.. bröllopsplaneringsmässigt asså :)

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #2