• Beachy

    Bröstlyft, ärr, klinik, att tänka på.

    Jag gjorde ett lyft med litet inlägg i januari på Akademikliniken. Jag är jättenöjd med allt. Ingen löpandeband-känsla och enormt bra service hela tiden.

    I ena bröstet hade inlägget åkt upp för långt av sig självt så i tisdags gjorde jag en korrektion av det. Fortfarande lika nöjd med Akademikliniken.

  • Beachy

    Jengirl, håller fullständigt med dig.

    När jag var på återbesöket och min läkare såg bröstet som var fel, så sa han direkt att det får vi göra om. Aldrig något tjafs om att det knappt syns eller att vi väntar ellr ngn annan bortförklaring. Naturligtvis kostade det inget heller.

    Vet att om det är något jag undrar över eller så, så kan jag alltid få komma dit kostnadsfritt för en koll.

  • Beachy

    Lindalii
    Jag äter medicin som gör mig mer blödningsbenägen och talade naturligtvis om det för narkosläkaren innan operationerna. Han sade att det inte spelar någon roll vid en sådan här operation (vanlig operation) för när de skär så ser de direkt om det blöder mycket och då bränner de blodkärlen. Däremot vid fettsugningar (när de inte ser själva ytorna som behandlas) så är det mer risk för blödningskomplikationer.

    Du behöver inte vara orolig att det blöder mycket. Jag blödde lite nu senast på ett ställe men inte mer än att jag lade en kompress där och så slutade det efter en dag.

    Narkos är helt klart alltid en risk, men gud så skönt att inte veta vad de gör. Har en bekant som nyss gjorde en bröstförminskning med lokalbedövning och det var tydligen ingen kul upplevelse! Skulle själv aldrig vilja göra det utan narkos. Du somnar, sover och så när du vaknar är allt klart.

    Lycka till!

  • Beachy

    Lindalii
    Hon såg o hörde en hel del och det var inte så trevligt, även om hon var lite drogad.

    Den läkaren söver tydligen inte vid sådana operationer. Vet inte varför.

  • Beachy

    Lindalii
    Hon gjorde det i Spanien, men läkaren var svensk och från Borås. Det är tyvärr allt jag vet.

  • Beachy

    Efter min första operation (lyft och inlägg) var jag sjukskriven i 2 veckor. Tog det lugnt på jobbet ett tag och sedan var det inga problem. Jag har ett väldigt aktivt jobb, men det funkade i alla fall efter 2 v.

    Efter andra operationen (ena bröstets inplantat hade flyttat sig) var jag hemma i 1 v och läkningen gick mycket snabbare på alla sätt denna gång.

Svar på tråden Bröstlyft, ärr, klinik, att tänka på.