Marsipanrosor?!
Hej!
Jag skall baka min egen bröllostårta och tänkte dekorera med bl.a. marsipanrosor!
Är det någon som vet hur långt innan man kan göra dessa hur läge det håller och om det finns något tips att förvara dem!
Hej!
Jag skall baka min egen bröllostårta och tänkte dekorera med bl.a. marsipanrosor!
Är det någon som vet hur långt innan man kan göra dessa hur läge det håller och om det finns något tips att förvara dem!
Jag brukar göra dem dagen innan å sen lägger jag dem på ett fat i en påse. Det funkar jättebra och de håller sig fräscha i påsen. Utan påse torkar de!!
Jag hörde att man kan frysa in marsipanfigurerna, men jag har aldrig provat själv. Funderar själv på om de inte blir fuktiga när man sen tinar dem...
Kanske man skulle testa att frysa in en bit marsipan och sen tina den för att se hur den reagerar.
OK! Tack för tipsen!