• Lyxför­packni­ng
  Äldre 20 May 15:02
  7577 visningar
  21 svar
  21
  7577

  Nybörjare på smink

  Eftersom du aldrig i vanliga fall brukar använda dig utav smink så skulle jag avråda dig från att sminka dig alltför mkt... utan sminka dig,... men naturligt o inte alltför spacklat.. annars kan det bli som chock för andra när de ser dig =)
  Här kommer mina tips!
  Foundation: Du måste inte använda foundation... men om du ska använda det .. så ska du tänka på vad det är du är ute efter... är det t.ex. lyster, vill du täcka eller vill du jämna till? Om du har en bra o felfri hy behöver du nog ingen.. men annars så finns det måååånga på marknaden! För lyster rekomenderar jag: "Biotherm light!" Annars använd ID...
  Om det nu skulle vara så att du inte vill ha foundation går det bra med att t.ex använda concealer på ställen du vill dölja... typ finnar... med t.ex. lumene red neutralizer 75:-... och YSl Touche Eclat för runt ögonen. Sedan är det att bara att svepa lite transparent puder på, Clinique, Blending face powder!

  När du har valt nån av dessa alternativ är det dags för rouge.... eftersom din klänning är rosa och du har blek hy... rekomenderar jag att du använder dig utav en rosaaktig rouge. Testa nån av Macs Sheer tone.

  Sen så har du ju gröna ögon så jag tipsar dig att använda dig utav en brun eller grön mascara.. Lancome brukar ha bra! Använd en kajalpenna i brun!
  Och en rosaglansig läppglans, testa Rosebude salve eller Helena Rubinsteins Ruby Cube!
  Hoppas detta hjälper dig lite på traven! Fråga om du undrar något!

 • Lyxför­packni­ng
  Äldre 20 May 16:33
  #0

  Pineapple: Sant, om hon bara ska använda dessa saker en gång kan det ju verka lite onödigt o dyrt!

  Emmaa: Tack så mkt, va snäll du e =)
  Nejnej, inte två foundation... utan "Biotherm light" är en foundation, fast speciellt framkallad för att ge lyster o inte täcka.. så om man t.ex. vill ha en täckande ska man nog välja en annan. Men visst är det fint med lyster! Nåt som jag absolut ska testa när jag har pengar är en underlagscremé från Yves Rocher "Coleurs Natures Dou" (tror jag den heter) den kan man antingen blanda, eller ha utan något alls. Jag ska använda den som en highlighter under en ID foundation...=)
  Haha badrumskåp o sminkväska.. ja kan öppna en ny forum där ja skriver några saker !!

 • Lyxför­packni­ng
  Äldre 20 May 16:35
  #0

  haha.. vet du vad du kan göra kom ja på.. fråga efter prover .. proverna räcker nog bara för en gång

Svar på tråden Nybörjare på smink