Italiensk efterrätt?
Pannacotta såklart! :D
Pannacotta såklart! :D
Här är en fin hallonpannacotta
www.tasteline.se/recipe/showRecipe.asp&lngRID=6088&tlfo=0
Och här är en jordgubbs- och limepannacotta, receptet är snott från arla.se
Ingredienser för 6 port:
1 gelatinblad
1 1/2 dl vispgrädde
2 tsk strösocker
250 g Kesella jordgubb&lime
Jordgubbssallad
250 g färska jordgubbar
2 passionsfrukter
Gör så här
Lägg gelatinbladet i blöt i kallt vatten i ca 5 min. Koka upp grädde och socker i en kastrull. Krama ur gelatinbladet och rör ner det i grädden. Låt svalna något. Blanda ner Kesella. Fördela i små glas och ställ i kyl att stelna i ca 3 timmar eller över natten. Skär jordgubbarna i skivor. Dela passionsfrukterna och skrapa ur fruktköttet. Blanda jordgubbarna med passionsfrukten och fördela det på pannacottan vid servering.