• Emilia

    Guldsmed - Stockholm

    Ska imorgon (tisdag) vandra runt i Stockholms City i jakt på en bra kunnig och billig guldsmed/smyckesaffär som kan tänka sig att göra våra ringar i guld...

    Nu försöker vi få tips på vart vi ska vända oss... försökt hitta tips här på BT med finner inte så mycket tyvärr.

    Guldsmeden ska även köpa in t.ex. gammla ringar m.m. till bra pris.

    Vart ska vi vända oss??

    /Emilia

  • Svar på tråden Guldsmed - Stockholm
  • Emilia

    Ni som tipsat... jag önskar lite uppgifter som vad ni fick betala konta vad det annars skulle kostat och så. Svårt att jämföra ställen annars.

    Verkar som det kommer bli Smycka ändå, de flesta tar mycket för själva arbetet så att det ej vägs upp jämfört med de större kedjordna. :(

    /Emilia

  • Emilia

    Popcorn - Difusa svar som slutligen i princip gav samma slutsumma som Smycka, fast Vasastans Guldsmedja kunde inte garantera oss att det skulle gå eller att mönstret skulle kunna bli detsamma som på förlovningsringarna (vilket vi vill ha det!). Så tyvärr, verkade lovande i början - men känns ej rätt.

    AndreaM - Lät dyrt. Då lämnade ni inte in något eget guld? Med eget guld borde priset hamnat på hälften tycker jag för handgjorda ringar i den brädden.

    Visst kan det vara skillnad på handgjord hos en mindre affär/guldsmed och hos de större kedjordna. Men Smycka har även egentillverkning efter ens egen design m.m. - så det var inga standar ringar vi vill ha. ;) Med andra ord lika handgjorda som hos andra guldsmedar.

    Tack för tipsen ändå...
    /Emilia

  • Emilia

    Palena - Fin kombination! :)

    Tror vi kör på Smycka Kista som det ser ut nu efter att vi ytterligare kollat runt. Ska leta i alla gömslen efter guld som vi ej använder och sedan beställer vi troligen ring på onsdag. :)

    Tack för allas svar.
    //Emilia

Svar på tråden Guldsmed - Stockholm