• Ms. August

    Helsingborg 2

    Godmorgon tjejer! De verkar som om de har stängt igen vår tråd?! Men vi gör en ny..

  • Svar på tråden Helsingborg 2
  • iiika

    Gud va härligt det låter Katarina - så kul att ha resan bokad och klar!

    Vilket bra pris på slöjan Stina, kul! Men jag undrar också om den är så lång att den ska vara släp samtidigt? Funderade på att ha så själv nämligen...!

  • StinaGerman

    Tjena tjena! Ja, slöjan är hellång, men inte så att den släpar i. 180 cm tror jag. Än har jag inte fått klänningen (1/6) så först då vet jag hur det ser ut... Jag ska sy till (inte själv) kjolen och sätta tyll i framkanten som sticker ut. Och så hoppas jag att den blir lite längre baktill och då blir det ett pytte-släp. ursäkta krångelmajan!..:)

  • Rystall

    Hej tjejer! Jo det är flera stycken som har hört av sig. Det är såå kul. JAg har oxå varit och shoppat i helgen. Syrran tillika min tärna var på besök från Kalmar i helgen så hon och jag tog min klänning och gick till Anina för jag skulle testa underkjol som jag skall hyra. Syrran skulle vara smakråd. Dessutom skulle jag titta på skor och hon skulle kolla lite lätt på klänning. Det slutade med att vi gick därifrån men en bokad underkjol, uppnålad och inlämnad klänning (lite för lång o ska sys upp), brudskor, garderob till klänningen och en jättefin tärnklänning till syrran. Allt på mindre än 30 minuter. Rekordshopping kallar jag det.

    Glädje: Jag skall hem till min kopis som vet hans namn på fredag, jag skall försöka komma ihåg att fråga om prästens namn då. Jag hör av mig.

    Kram till Er alla! /Rystall

  • Ms. August

    Girls, det är Fredag.. såå skönt!

    ... Måste bara fråga er, är det ngn som börjat drömma mardrömmar?? Två ggr har jag drömt att allt slutar i kaos, gästerna har skit tråkigt, jag gråter och hela planeringen går fel
    Puhh.. hur ska detta gå, tre månader kvar ju. Hoppas det är övergående.

    Önskar er en jätte härligt helg!
    Hilsen Anna

  • Glädje

    Anna!
    Jag har faktiskt också redan drömt mardröm en gång. Under vigseln sprang alla bara runt i kyrkan och det var fullt kaos. Puh hemska tanke.....

  • Rystall

    Jag har drömt om att det var min bröllopsdag och vi skulle gifta oss 15.15 och att klockan var 15.12 och jag var i Mörarp och hade varken klänning på eller håret uppsatt. Jag vaknade med ett ryck och var alldeles genom svettig och had hög puls. Puh! Tur att det bara var en dröm.

    Glädje: Jag frågade min kompis i fredags men han kommer inte ihåg. Du får kanske fråga på Maria församling efter en stor vuxen man med skägg.

  • iiika

    Inga mardrömmar här än så länge, skönt! Men dom kommer säkert snart, var så säker! Kram Annika

  • Rystall

    I natt tappade jag håret!! Det var skönt att vakna och märka att det i verkligheten satt kvar. Undrar vad sånt kan betyda? Är det stress tro?

  • Glädje

    Hallå tjejer!
    Hur går det med bröllopsplaneringen? Själv har det varit lugnt ett tag men nu har det börjat dra igång igen. Håller på med vigsel och festprogram för tillfället.
    Kram

Svar på tråden Helsingborg 2