• Rystall

    Helsingborg 2

    Hej tjejer
    Tack för i onsdags. Vilken jättefin klänning MsAugust. Jag tror att jag har tittat på den innan jag hittade min, men så skulle vi ju ha liknande klänningar nästan allihop.

    Vi har inte pratat om värdpar alls här hemma utan nöjer oss nog med Toastmaster och madame. Vi har ju inte skickat ut inbjudan ens. Men vi får nog dra tummen ur under helgen och göra dom färdiga då.

    Om vi inte hörs innan så ha en underbar helg.
    Kram Rystall

  • Rystall

    Hej tjejer.

    Nu har vi äntligen skickat iväg våra inbjudskort och dom har ramlat ner i brevlådorna idag. Hua vad jag är nervös.

    Trevlig helg.

  • Rystall

    Hej tjejer! Jo det är flera stycken som har hört av sig. Det är såå kul. JAg har oxå varit och shoppat i helgen. Syrran tillika min tärna var på besök från Kalmar i helgen så hon och jag tog min klänning och gick till Anina för jag skulle testa underkjol som jag skall hyra. Syrran skulle vara smakråd. Dessutom skulle jag titta på skor och hon skulle kolla lite lätt på klänning. Det slutade med att vi gick därifrån men en bokad underkjol, uppnålad och inlämnad klänning (lite för lång o ska sys upp), brudskor, garderob till klänningen och en jättefin tärnklänning till syrran. Allt på mindre än 30 minuter. Rekordshopping kallar jag det.

    Glädje: Jag skall hem till min kopis som vet hans namn på fredag, jag skall försöka komma ihåg att fråga om prästens namn då. Jag hör av mig.

    Kram till Er alla! /Rystall

  • Rystall

    Jag har drömt om att det var min bröllopsdag och vi skulle gifta oss 15.15 och att klockan var 15.12 och jag var i Mörarp och hade varken klänning på eller håret uppsatt. Jag vaknade med ett ryck och var alldeles genom svettig och had hög puls. Puh! Tur att det bara var en dröm.

    Glädje: Jag frågade min kompis i fredags men han kommer inte ihåg. Du får kanske fråga på Maria församling efter en stor vuxen man med skägg.

  • Rystall

    I natt tappade jag håret!! Det var skönt att vakna och märka att det i verkligheten satt kvar. Undrar vad sånt kan betyda? Är det stress tro?

  • Rystall

    Jättefina bilder Stina! Du kommer att bli ännu vackrare på din bröllopsdag. Och vilken lite söt kisse. Fick du några bra tips av eran präst som du gärna delar med dig av?

    Kram Lisa

  • Rystall

    Ms. August: Han bestämde sig till slut. En bra stund efter att dom hade stängt affären. Vi har inte fått dom än, men förhoppningsvis denna vecka.

    Vi satt igår med listan över våra gäster och försökter knåpa ihop roliga beskrivningar. Många skratt och mycket svett blev det. Skall fortsätta idag.

Svar på tråden Helsingborg 2