Inlägg från: StinaGerman |Visa alla inlägg
  • StinaGerman

    Helsingborg 2

    Godmorgon Ms August o ni andra!
    Ja, det var jättetrevligt igår, vi hade säkert kunnat sitta i 3 timmar till..!

    Resten av kvällen hade jag (har fortf) ångest över att jag inte frågat ngn som kan vara toastmaster/värdpar!!.. Men jag vet vem det kommer att bli. Känner mig sen med det..
    Ha en skön dag!
    stina

  • StinaGerman

    Nja, vet inte. Den jag tänkt fråga om Toastmaster skulle i så fall fungera även som värd, dvs hälsa välkommen, brudskål etc. "Ta hand om" gästerna när vi fotas... Och till hans hjälp skulle jag vilja ha en annan barndomskamrat, fast de är ju inget par. Men de skulle passa så bra!
    :)

  • StinaGerman

    Hej tjejer! Hur har ni det?? Jag hittade äntligen den där sidan med "bollbuketten" som vi pratade om. www.zanden.se
    Trevlig lååånghelg (imorgon)!!
    Stina

  • StinaGerman

    Hej hej!
    Jag har också fått slöjan ordnad, köpte den på BT, jättefin!
    Och halva klänningen betald, så nu gapar kontot tomt!!
    Vi ska träffa vår präst (kvinnlig) i nästa gång vi åker till Nyköping, slutet av maj. Hon är snäll och fixar lite översättningar på spanska (Germans familj) som tydligen kyrkan har. :)

  • StinaGerman

    Åh, gud vad härligt, Katarina!! Stannar ni till vid olika öar i Karibien? *drömmer om sand mellan tårna*
    Jag fick ett bra pris, 380, o slöjan är ett lager, lång, i ivory, med ett tunt band runt.

  • StinaGerman

    Tjena tjena! Ja, slöjan är hellång, men inte så att den släpar i. 180 cm tror jag. Än har jag inte fått klänningen (1/6) så först då vet jag hur det ser ut... Jag ska sy till (inte själv) kjolen och sätta tyll i framkanten som sticker ut. Och så hoppas jag att den blir lite längre baktill och då blir det ett pytte-släp. ursäkta krångelmajan!..:)

  • StinaGerman

    Hej hej!
    Har en otursdag på jobbet, började med att jag försov mig och kom in kl 9!..

    I helgen träffade vi vår präst, hon var jättesnäll och vi gick igenom allting. Kommer ju att ha vissa saker på spanska, så det var ju endel att prata om.
    Igår blev jag nästan klar med inbjudningarna, i a f till vännerna. Ska skicka ut dem imorgon.
    Här kommer bild groups.msn.com/stinagerman/shoebox.msnw
    Vi satte osa datumet till 20 juni, vilket ju inte är så långt till. Har ni andra fått ut era inbjudningar?

  • StinaGerman

    Vad kul att du tycker det! Jag ska nog fortsätta på festprogrammet idag, om jobbet tillåter... Hur går det med ditt? Eller, ert, ska det ju vara... ;)
    Eller så gör jag vigselprogrammet, skriver ner det som vi valt ska vara med. Det var så roligt att träffa vår präst det var mkt som klarnade! :)
    Och nåra småproblem dök också upp. Tex ska min man ha bestman, och det hade inte jag en aaaaning om, så nu måste jag ta mig en rejäl funderare! Vem ska jag ha som tärna!!?..

  • StinaGerman

    Hej!
    2,5 månader kvar... Jag kände faktiskt av en del nervositet när vi satt o gick igenom vigseln med prällen. Det blev så verkligt allt, med löftena osv.
    Hon tyckte att vi skulle ha vår vigsel precis som vi ville, så jag går in med min pappa, min man vill avge sina löften på spanska. Hon säger vad han ska säga på sv, han "repeterar" på spanska! :)
    Tips från henne var väl det vanliga: ät o framför allt drick mkt innan, för det blir varmt. Att aldrig vända sig om så att man kommer rygg mot rygg i kyrkan, det ser ej bra ut. Vi vill även att hon säger Nu får du kyssa bruden, eller liknande, det finns inte med i vigselordningen, så det får man säga till om. Hon sa mkt bra grejer, men kommer inte ihåg mer.
    Trevlig och Solig Helg!!

  • StinaGerman

    Hej tjejer!
    Känner igen mig i att stressen o nervositeten börjar komma krypande.. Har också en lista och massa lappar vid telefonen där hemma. Var i Italien 2 veckor, fixade ring till mig, kläder till honom och fotograf (!) Det är en italiensk fotografvän som kommer upp bara för att fota oss, men då får vi ha med honom hela dagen, morgon till kväll så det är värt det. :)
    Det är sååå kort tid kvar nu och så man längtar eller hur?!
    Kram på er
    Stina

Svar på tråden Helsingborg 2