• Hilde

    Nyfiken på fler "brudar"

    Jag bor visserligen inte i Borås, men några mil därifrån. Gills jag som boråsare då?

    Jag gifter mig mot slutet av Augusti. Ska inte gå genom någon altargång, utan snarare troligen lövad björkportal utomhus.

  • Hilde

    Nja lövad björkportal är mest i ide stadiet ännu... vet inte om björkar är lika fina i Augusti som i juni Annars får vi väl komma på nåt annat som blir lika fint.

    Jag antar alltså att du ska ha kyrklig vigsel Själv blir det en borgerlig skräddarsydd ceremoni, men jag tror faktiskt att vi lyckas få den minst lika fin som en kyrklig. Det är lite kul att få utforma sin ceremoni helt själv.

  • Hilde

    Hej brudar

    Vad gäller planeringen så har vi nog kommit ganska långt. De viktiga bitarna är klara, lokal, vigselförrättare, mat, övernattning, klänning, fotograf och lite mer. Det vi har kvar är att snickra klart hemsidan så vi kan skicka ut de riktiga inbjudningarna, sambon ska köpa kostym, komma på bordsdekorationer, brudbukett, pyntning av festlokalen inhandling av alkohol osv.

    Troligen åker vi till Tyskland och handlar någon gång lite längre fram i sommar.

    Det går lite i vågor med hur kul jag tycker det här är. Ibland är allt bara hur jobbigt som helst, ibland har jag jättekul.

  • Hilde

    Har nni många gäster på era bröllop? JAg börjar bli lite nervös för att det ska vara många som inte kan komma. Fast det kanske är sådan där bröllopsnoja bara.

  • Hilde

    Hejsan igen.
    Vi har hittat en catering som ordnar med personal hela kvällen, så det känns ganska bra nu faktiskt.
    Vad tycker ni är svårast i er planering? JAg tycker att det är ganska jobbigt att försöka jämka in en del släktingar som inte kommer överens t.ex. Att komma på utsmyckningar osv.

  • Hilde

    Jag har en far som är ganska så speciell och sambon har en mor som också är det, och dessa ska kunna hålla sams hela kvällen... hoppas mest att de inte kommer ihop sig så att vi andra märker av det. Min far och min mor är skilda sedan lääänge, men några nya partners har de inte så de kan placeras bredvid varandra om vi nu skulle vilja. Lutar nog åt att vi kommer att sitta vid ett honnörsbord, med tärnan, marchalken och toastmastern och hans dam, men hur får vi väl lösa sen, det är ju ändå ganska lång tid kvar som tur är.

  • Hilde

    Som du väl märker så är föräldrar helt bannlysta vid vårt honnörsbord

Svar på tråden Nyfiken på fler "brudar"