• Brud_2005

    BT-träff Göteborg 3

    Jag kommer i morgon om jag känner mig något sånär bra- är dunderförkyld och borde nog egentligen ligga nerbäddad hemma i sängen...

    Håller med Sharon- jag kan verkligen rekommendera att gifta sig- det är helt underbart! Ett tips till er som har detta fantastiska att se fram emot är att ta vara på dagen- den går väldigt snabbt och det gäller att försöka njuta av allt och inte bara tänka på vad som kommer härnäst.

    Hoppas verkligen att jag kan komma i morgon- vill gärna träffa er!

  • Brud_2005

    Som sagt- jag försöker komma kl 18.30 i morgon, men dyker jag inte upp så är jag hemma och ligger nerbäddad i sängen.

  • Brud_2005

    Jag kommer! Kan ev dock ev bli ett par minuter sen beroende på kommunikationerna...

  • Brud_2005

    Lotta! Hoppas att ni får en underbar dag idag! Tyvärr har jag inte möjlighet att komma och titta i kyrkan, men jag hade definitivt gjort det om jag hade varit hemma. Många kramar från Linda

  • Brud_2005

    Är också nyfiken på Lottas bröllop...

    Malin! Var det du som inte hade något strumpeband?! Jag fick två och har mao ett som jag aldrig använt (eller kommer att använda) som du kan få om du vill. Det är mestadels vitt, men lite ljusblått också. Hör av dig om du vill ha det.

  • Brud_2005

    Jossan! Vad roligt att du fick en sådan härlig möhippa- hoppas få höra mer om den snart !

    Jag tycker också att det skulle vara roligt att träffas snart- någon som har lust med en fika redan nu i veckan?!

  • Brud_2005

    Både tisdag och onsdag passar mig bra (kan inte heller på fredag). Hur ser det ut för er andra?!

  • Brud_2005

    Malin! Jag har lämnat det strumpeband som jag hade "över" till Anna då hon ev träffar dig innan nästa BT-träff.

  • Brud_2005

    Jag kan varmt rekommendera den florist vi anlitade (Lindome)- hon är oerhört duktig (har sett mer "vanliga" buketter där också). Min bukett blev lite dyrare i och med att den tog lång tid att göra samt att de beställde en massa liljekonvaljer som jag tror kostade 25 SEK/styck, men jag tror inte att det är så farligt dyrt där annars.

    Hoppas ni alla får en härlig midsommar och vi kan ses snart igen !

  • Brud_2005

    Jag tror att jag skulle kunna vara med på en BT-träff nästa vecka. I morgon kan jag inte för då skall vi på bröllop !

    Lotta! Hoppas att du blir nöjd med din ring!

  • Brud_2005

    Jag tror jag kan i morgon också . Jag kommer inte att kunna titta här efter ca kl 14 imorgon så blir det en träff så var snäll och skriv här innan dess- i annat fall utgår jag från att vi var alltför få...

  • Brud_2005

    solkatt! Jag var på Star Nails och gjorde en nagelförstärkning med fransk manikyr. Jag blev väldigt nöjd och vad som var bra var att det ingick ett återbesök dagen innan bröllopet för att händerna skulle vara riktigt fina (tjejen som har salongen sade dessutom att hon skulle ha sin mobil på hela dagen då jag gifte mig och kunde rycka ut med kort varsel om något skulle hända) .

    Vad roligt att du blev nöjd med ringen- hoppas få se den snart!!! Kan tillägga att jag tyckte att min vigselring också såg bättre ut utan förlovningsring först, men nu har jag vant mig och tycker att det är fint med båda!

  • Brud_2005

    Åh vad skönt att det löste sig med Tofta!!! Jag ör övertygad om att det kommer att bli helt fantastiskt!!! Vår präst hette Marika Palmdahl och hon var superbra!!! Ring Brämaregårdens församling och fråga efter henne.

Svar på tråden BT-träff Göteborg 3