• solkatt

    BT-träff Göteborg 3

    miks, var bara på vigseln, inte på festen. En kollega som var där har dock sagt att det var fantastiskt :)

    De kommande veckorna ser mycket lugnare ut för min del så jag ser med spänning fram emot en ny träff. I "närtid" verkar det som att jag kan alla dagar utom 25:e, 31:a & 3:e. Vad sägs om 1:a eller 2:a så kanske Brud_2005 kan vara med också...

    kram lotta

  • solkatt

    Jag kan ev följa med på fredag... ska försöka i alla fall.

    Förresten, om det är fler som är intresserade av att valsa lite så ska det förhoppningsvis bli sommarkurs (beror på hur många par det blir) på Mölndals Dansskola (där jag, Patsa & Anna gbg dansar). Annars har de inte nya kurser förrän september tror jag...

    kram lotta

  • solkatt

    oh, nej, inte tisdag... den enda kvällen nästa vecka då jag är upptagen...

  • solkatt

    Ja (torsdag), Njae (fredag), Ja (måndag)!!

    Dags för en (lång) lista kanske?

    fre 27/5
    Patsa
    Martins pingla
    solkatt

    mån 30/5
    Anna gbg
    solkatt

    tis 31/5
    Anna gbg

    tors 2/6
    Anna gbg
    solkatt

    fre 3/6
    Anna gbg
    (solkatt)

    Med så här många förslag måste vi ju kunna hitta någon form av kompromiss...

  • solkatt

    mina planer är liksom Annas ändrade...

    fre 27/5
    Patsa
    Martins pingla
    solkatt

    mån 30/5
    martins pingla

    tis 31/5
    Anna gbg
    martins pingla

    Ons 1/6
    Anna gbg
    solkatt

    tors 2/6
    Anna gbg
    solkatt

    fre 3/6
    solkatt

  • solkatt

    Den 6:e kan jag nog på dagen, men inte på kvällen (antar att det gäller dig oxå Patsa, om du tänker följa sommarkursen vill säga....)

    Ser fram emot denna helgen en hel del. Bröllopsplanerandet har legat nere ett tag nu, men i helgen ska det fixas. Ska till Råda och prata menyalternativ på lördagen, sedan är det kläder till sambon och skisser på vigsel & festprogram som ska fixas.

    Vi har dessutom fått flighttider för bröllopsresan från mina föräldrar nu (så vi kan lägga in semester). 7-21 november, när det är som tristast i Sverige, då sticker vi!!

    Hoppas solen skiner på oss alla i helgen!!
    kram Lotta

  • solkatt

    Nu får vi faktiskt skärpa till oss lite tjejer! Vad sägs om lite tapas och vin på onsdag: www.restaurangmanana.se/

    Jag är jättenyfiken på hur Linda & Sharon har haft det, plus hur Lotta känner sig så här i slutspurten...

    kram
    Lotta

  • solkatt

    Sharon, det låter ju superhärligt!! Längtar, längtar (och ja, jag vill oxå gärna se kort, även om de är få )

    Ska vi säga 18.30 istället eftersom det verkar vara några som blir sena? Mañana ligger för övrigt "efter/bakom" Ramona design. Dvs om man kommer från Domkyrkan svänger man av uppåt vänster precis efter där Ramona ligger... äsch, jag är urdålig på att förklara... gulasidorna kanske?

    Ska bli kul att ses imorgon!
    kram Lotta

  • solkatt

    Om man kör upp längs Lasarettsg och svänger höger kan man parkera längs Otterhällsgatan, kostar 2kr/h efter 18 tror jag (parkerade där då jag besökte Ramona).

  • solkatt

    Spännande! Vi ska träffa vår om 1 1/2 vecka... Har en lapp hemma med lite av det som vi hade tänkt fråga om... sitter dock på jobbet nu. Men förutom själva vigselakten, psalmer (tycker det är svårt att hitta bra/kända psalmer som passar i augusti), solosånger och så kommer vi fråga om fotografering (vi kommer ha vår fotograf med oss i kyrkan och vill veta hans syn på fotopositioner och rörelser) och videofilmning (håller tummarna för att blivande svägerskans kompisar fixar det). Dessutom var vi ska "gömma" oss innan och efteråt (så att vi kan komma ut ur kyrkan efter gästerna). Dekorationer kan man kanske också ta upp. Om kantorn är med ska vi kolla om han/hon kan tänka sig att öva några gånger med våra solister. Typ dessa frågor tror jag det var

    Trevlig helg på er alla!

  • solkatt

    Har möte med floristen (Blomrum) så jag är ändå inne i stan på onsdag = passar mig bra. Bättre ju mer centralt det är...

    förresten, är det någon som hört något om när det ska bli sommar... eller har vi gått direkt från vinter till höst i år?

    /en solkatt som fryser

  • solkatt

    Jag är i Linköping och hämtar (förhoppningsvis) min vigselring!!!
    Huga, hoppas den passar... och att det känns "rätt"... har velat fram och tillbaka så himla mycket att jag faktiskt känner mig lite nervös.

    Ha det gôtt i solen!!
    kramar Lotta

  • solkatt

    Jisses!! Jag fattar inte hur sån't kan hända. Hoppas verkligen att det löser sig för er och att stället ni bokat skäms riktigt ordentligt!!

    Ang träff idag så ska fixa med lite saker men är nog klar vid 19. Slår ev en signal till Linda och kollar vad som händer.

    Är det förresten någon som kan tipsa om ett bra ställe att fixa naglarna på? Förhoppningsvis håller sig mina naglar så jag bara behöver manikyr (fransk) men inga "tips", eller iaf inte en full uppsättning...

    Ha det bra!!
    /Lotta

    PS: Ringen var SUPERFIN *lycklig*. Tyckte visserligen att den såg bättre ut utan förlovningsringen, men det är nog en vanesak.

Svar på tråden BT-träff Göteborg 3