Svensexa i Stockholm: 10 tips på aktiviteter

Planerar du att hålla en svensexa i Stockholm? Då behöver du lite

Behöver du lite inspiration till svensexan i Stockholm?

Är det snart dags för bästa kompisen att skrida till altaret? Då vill du säkerligen se till att ordna en riktigt bra svensexa. Svensexa ska enligt tradition anordnas av bestman, men idag är det vanligare att alla kompisar planerar tillsammans. Med våra roliga tips blir det enkelt för dig att planera en svensexa som både blir rolig och minnesvärd.

Bästa aktiviteterna för svensexa i Stockholm

Vi har samlat 10 bättre aktiviteter på en svensexa värd att minnas!

1. Hyr bastuflotte

Hyr en bastuflotte och ta er runt i Stockholms skärgård! En mysig svensexa på ett lite annorlunda sätt.

2. Ribbåt!

Uppnå riktigt höga hastigheter på vattnet genom att åka ribbåt tillsammans. Varför inte åka till Stockholms skärgård eller till fästningen i Vaxholm - allt på 55 knop!

3. Testkör Ferrari

Många grabbar älskar bilar och fart och vad är då bättre än att få testköra en Ferrari? Utöver körkort krävs det inga förkunskaper för att delta.

4. Ölprovning

Gå en guidad tur bland stans allra bästa mikrobryggerier och provsmaka öl i världsklass. Vandringen utgår från Hötorget och fortsätter sedan genom staden.

5. Lerduveskytte

Oavsett om ni är nybörjare eller proffs är lerduveskytte en mycket rolig och social aktivitet som lämpar sig utmärkt för svensexan i Stockholm. Här används laserteknik i riktiga jaktbössor.

6. Luftballong

Är det höjder som gäller? Då ska ni definitivt hyra en luftballong och sväva över staden. Fantastisk upplevelse!

7. Bubble football

Vill ni utmana varandra på riktigt är Bubble football ett bra alternativ. Alla kliver in i en stor bubbla och "fult spel" får plötsligt en roligare innebörd.

8. Tema

Allt blir roligare med ett speciellt tema. Se till att ni bestämmer ett tema för svensexan, t.ex. medeltiden, 80-tal m.m

9. Uppdrag

Låt brudgummen tjäna ihop pengar genom att agera gatumusikant. Roligt för er och lite lagom pinsamt för brudgummen.

10. Wake

Med aktiviteten Wake kan brudgummen få testa på hur det är att vara ett riktigt vattendjur. Aktiviteten är både actionfylld och ger en riktig adrenalinkick. Perfekt på svensexan i Stockholm!

Psst! Vill du läsa fler tips? Här har du 92 olika förslag på aktiviteter till svensexan!

Så lyckas du med svensexan

Den amerikanska kulturen har fått oss att tro att svensexor alltid måste innebära att brudgummen ska skämmas ut till det yttersta, göra våghalsiga saker och inte minst... komma försent till sitt bröllop.

Vill du anordna en svensexa som verkligen går hem bör du skippa alla klichéer och istället satsa på aktiviteter som brudgummen verkligen tycker om. Att nästan missa sitt bröllop är dessutom inte roligt - för någon!

Se också alltid till att boka alla aktiviteter i god tid i förväg.

Powered by Labrador CMS