Möhippa i Göteborg: 10 tips för en lyckad dag

Göteborg har massor att erbjuda för dig som planerar en möhippa! Här kommer våra bästa tips.

Göteborg är perfekt för möhippa!
Göteborg är perfekt för möhippa!

Giftemål brukar innebära ett nytt kapitel i livet och det bör givetvis firas. Vanligtvis så har man en möhippa där man samlar ihop en grupp med vänner och gör massor av roliga aktiviteter. Vad kan man då göra på en möhippa i Göteborg? Sveriges andra största stad bjuder på en hel del möjligheter och aktiviteter!

Läs också: Svensexa i Göteborg! Tipsen för en oförglömlig dag och natt

Så lyckas du med möhippan i Göteborg

Här kommer tips på olika saker i kan fylla dagen med!

OBS! Det är bruden som ska firas. Anpassa er därför efter henne och hur ni tror HON vill ha det. Skäm inte ut henne om hon inte är en sådan person som kan ta det.

1. Kidnappningen!

En möhippa ska vara lite som en överraskning för den som ska gifta sig. Helst ska man överraska och "röva bort" personen som det gäller. Det behöver inte vara en jättestor grej – om det inte är så att den blivande bruden är en riktig partypingla förstås.

2. Brunch

En härlig början på dagen kan vara att äta brunch på någon av stadens alla hotell eller välja en av restaurangerna. Vem tackar nej till en mimosa, stekt bacon och ägg? Det kan bli en lång dag, så fyll på ordentligt...

3. Överraskningen: åk till Liseberg!

Efter att man har fyllt på med energi så är det dags för en ny aktivitet. Liseberg är Nordens största nöjespark och finns i just Göteborg.

4. Utmana varandra på femkamp

Förutom att åka karuseller så kan man även göra 5-kamp. Perfekt för de som vill utmanas lite och skapa lite laganda.

5. ...Eller åk till ett escape Room

Ett annat tips är att testa på Escape Room då Göteborg har ett flertal olika Escape Room att välja mellan. I Escape Room gäller det att jobba som ett lag så att man kommer ut innan tiden tar slut.

6. ...Eller paintball

Vill man ha mer fart och fläkt så kan Paintball vara något. Göteborg bjuder på flera fina Paintball-banor.

7. ...Eller Combat Archery Tag

Ett alternativ till Paintball är Combat Archery Tag för den som inte vill ha blåmärken. Det är en snällare version av paintball.

8. ... Eller skönhetsbehandling

För den som föredrar lite lugnare aktiviteter så kan man välja att göra pedikyr på någon av alla skönhetssalonger. Eller varför inte checka in på något härligt och lyxigt spa?! Göteborg kryllar av spa och hotell som har bra spa. Några exempel är Gothia Towers, Posthotellet, Arken Hotel & Art Garden och Radisson Blue Riverside.

9. Dags för lite dryck? Gå på vinprovning

En annan lugn aktivitet är vin/ölprovning som passar de flesta. Det är en trevlig tillställning där man kan lära sig något nytt samtidigt som man njuter av god dryck.

10. Övernatta på hotell

Avsluta dagen med en utekväll – men se till att övernattningen sker på ett hotell. Det är så mycket roligare att få skratta sig till sömns – och vakna upp till en stärkande hotellfrukost.

Anpassa er efter bruden

Göteborg är en trevlig stad att ha en möhippa i då det finns så pass många olika aktiviteter. För en mer fartfylld möhippa är Paintball och Escape Room bra alternativ. För de som är vinnarskallar så rekommenderas 5-kamp på Liseberg. Där kommer kamplusten fram och varför inte avsluta dagen med vin/ölprovning innan middag? Möjligheterna är oändliga i Sveriges andra största stad.

PSSST... Fick du inte nog med tips? Planera möhippa – 92 aktiviteter (!!!)

Powered by Labrador CMS