Victor och Maja Nilsson Lindelöfs bröllop – lantligt och sagolikt

Turturduvorna Maja och Victor Nilsson Lindelöf sa ja till varandra en solig majdag 2018. Ett välgenomtänkt bröllop i lantlig stil. Vi har samlat all information om bröllopet här.

Victor och Maja Nilsson Lindelöf bjöd in sina gäster till ett tredagars bröllop.

Influencern och entreprenören Maja Nilsson Lindelöf och fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf träffades på en festival 2013 och har sedan dess inte kunna slita sig från varandra. 2018 tog de nästa steg i sin relationen och blev äkta makar.

Victor och Maja Nilsson Lindelöfs bröllop

Bröllopet ägde rum i slutet av maj 2018. Festligheterna pågick under en hel helg och inleddes med en grillkväll med lekfulla aktiviteter.

First look

Innan paret sa ja till varandra i kyrkan, valde de att ha en "first look" tillsammans. Maja berättade på sin blogg att det var ett bra sätt att lugna nerverna.

Maja bar två klänningar under bröllopsdagen, bytet skedde innan efterrätten på kvällen och paret valde då att ha en andra "first look".

Nilsson Lindelöf bröllopsmat

Till lunch serverades det varmrökt lax med potatis, till det öl och bubbel. Eter vigseln bjöds det på bröllopstårta. Till middag valde brudparet plockmat.

Maja Nilsson Lindelöfs bröllop: Plats

Festligheterna ägde rum på sagolika Krägga herrgård utanför Bålsta, ett stenkast från Stockholm.

Maja Nilsson Lindelöf klänning bröllop

På grillfesten, dagen innan bröllopet, bar maja en långärmad spetsskapelse från ByMalina och Victor vita byxor och mörkblå linneskjorta.

På vigselceremoni bar Maja Nilsson Lindelöf en figurnära bröllopsklänning från Milagro. Klänningen hade ett diskret blommande mönster, glittrande pärldetaljer och en utsvängande nederdel. Bröllopsskorna var signerade Manolo Blahnik. Hon bar även en enkel slöja med spetsdetaljer längs kanterna.

Brudbuketten var en blandning av blommor i vita, rosa och röda kulörer med inslag av gröna blad.

För kvällens festligheter valde Maja en mer rörlig och dansvänlig klänning från Ida Lanto. Kvällsklänningen hade en överdel i spets och helvit kjol med avslappnande fall och slits.

Victor och Maja Nilsson Lindelöf bröllopsvideo

På sin blogg har Maja själv berättat om parets ljuvliga bröllopsfirande och på Youtube har hon delat med sig av en video från deras soliga bröllopshelg.

Vem fotade Victor och Maja Nilsson Lindelöfs bröllop?

Men kamerorna i högsta högg fångade fotograferna Sandra Moreira och Emma Eriksson makarna Nilsson Lindelöfs bröllop.

Parets bröllopskoordinator var Johanna Kajson.

Powered by Labrador CMS