Vad kan man göra på en fruhippa? 10 tips på aktiviteter

Det är alltid roligt att samla ihop gänget för att fira en speciell vän som har gift sig. Fruhippor kan se väldigt olika ut, allt beroende på vilka intressen, stilar och smaker som brudens vänner har. Här kommer 10 tips på aktiviteter som kan passa för en lyckad fruhippa!

10 tips på vad man kan göra på en fruhippa
10 tips på vad man kan göra på en fruhippa

Vad är en fruhippa?

En fruhippa är ett evenemang som ordnas för att fira en kvinna som redan är gift. Denna fest är ett tillfälle att hylla henne och hennes äktenskap, kanske efter några år som gift, för att komma ihåg alla fantastiska saker som har hänt sedan bröllopet och att blicka framåt mot framtiden. Evenemanget kan organiseras av kvinnans vänner eller familjemedlemmar och innehåller oftast aktiviteter och firanden som är anpassade efter hennes personliga smak och intressen.

1. Skönhets- och spa-dag

Unna er en dag på spa. Massage, ansiktsbehandlingar och manikyr/pedikyr kan vara något som alla uppskattar.

2. Cocktailkurs

Boka in en cocktailkurs där ni kan lära er att göra era favoritdrinkar. Detta är både roligt och lärorikt, och alla får prova på att vara bartender för en dag!

3. Matlagningskurs

Om hon älskar att laga mat, kan en matlagningskurs vara en fantastisk aktivitet. Detta kan även följas av en gemensam middag med maten ni har lagat.

4. Fotografering

Anlita en professionell fotograf och ha en fotografering med alla gäster. Detta kommer inte bara att skapa minnen, men också ge alla fina bilder att ta med sig hem.

5. Vinprovning

Ta med henne på en vinprovning. Lär er mer om olika viner och njut av smakerna tillsammans.

6. Konstverkstad

Boka en konstverkstad där ni alla kan skapa något unikt att ta med er hem. Detta kan vara allt från keramik till målning.

7. Temafest

Organisera en temafest baserad på fruns intressen. Det kan vara allt från 80-talets disco till Harry Potter.

8. Danslektion

Boka en privat danslektion. Oavsett om det är salsa, pole dance eller kanske traditionell bugg, är detta en aktivitet som garanterat kommer att skapa många skratt.

9. Escape Room

För den äventyrslystna frun, boka ett escape room. Detta är en bra teambuilding-aktivitet som kommer att testa er samarbetsförmåga.

10. Utomhusaktiviteter

Beroende på årstid kan ni anordna en picknick, en vandring, en cykeltur eller kanske till och med en skidtur.

Powered by Labrador CMS