Patrik Isaksson och Linda Hedlund har gift sig – bröllop på Båsenberga hotell och konferens

Patrik Isaksson och kärleken Linda Hedlund har blivit äkta makar. Paret gifte sig på Örebro rådhus innan firandet fortsatte med en intim bröllopsfest på Båsenberga hotell och konferens. Se bilder från bröllopet här.

Patrik Isaksson och Linda Hedlund.
Patrik Isaksson och Linda Hedlund har gift sig.

Artisten Patrik Isaksson och kärleken Linda Hedlund blev man och hustru i mars 2023.

Patriks och Lindas förlovning

För snart tre år sedan träffades Patrik Isaksson och Linda Hedlund. Ett år senare i februari 2021, mitt under brinnande coronapandemi, gick Patrik ner på ett knä och friade till sin stora kärlek Linda.

"När man vet så vet man! Finaste Linda Hedlund, min blivande fru!", skrev Patrik på Instagram.

Bröllopsfest på Båsenberga hotell och konferens

Efter två år var parets stora dag här. Vigseln ägde rum på Örebro rådhus, innan de nygifta paret senare fortsatte firandet med en intim bröllopslunch på Båsenberga hotell och konferens. På plats fanns parets nära och kära.

Patrik Isakssons bröllopslunch

Enligt uppgifter till Aftonbladet, serverades det carpaccio med parmesancreme till förrätt, halstrad hjälmargös med rökt smör och blomkålspuré till varmrätt. För att sedan avsluta med crème brûlée med bär till efterrätt.

Linda Hedlunds brudklänning

Linda bar en vit v-ringad plisserad långklänning med ballongärmar. Håret var uppsatt i en halvuppsättning, stylieat i vågor och med detaljer från brudbuketten.

Patrik bar en enkel smoking med vit fluga.

Linda Hedlund blir Linda Isaksson

Linda Hedlund har bestämt sig för att byta efternamn och tar därmed Patrik Isakssons efternamn, något hon berättade för Aftonbladet. Paret blir då herr och fru Isaksson. En lycklig Patrik hyllade sin brud.

– Det går knappt att beskriva. Linda är det vackraste som finns. Man kan lugnt säga att jag är en väldigt lycklig man. Jag är så kär, sa nygifta Patrik Isaksson till tidningen om hustrun Linda.

Powered by Labrador CMS