Lionel Messi och Antonela Roccozzo – en kärlekssaga värd att nämnas

Efter mer än 20 år av vänskap gifte sig turturduvorna Lionel Messi och Antonela Roccuzzo. Bröllopet ägde rum i deras hemstad Rosario i Argentina. Se bilder från bröllopet och brudens magiska klänning här.

Leo Messi gifte sig med kärleken Antonela Roccuzzo sommaren 2017.

En sagolik kärlekshistoria som bara tycks finnas i böckerna. Så kan man beskriva fotbollsspelaren Lionel Messi och Antonela Roccozzos historia.

Paret har känt varandra sedan barnsben, men det var inte förens i tonåren som kärleken blomstrade mellan dem. Lionel och Antonela har numera tre söner tillsammans och efter att ha känt varandra i mer än 20 år valde de att gifta sig 2017.

Lionel Messi och Antonela Roccozzos bröllop

Bröllopet utspelade sig i Rosario, Argentina, staden där både Lionel Messi och Antonela Roccozzo växte upp. Efter bröllopsceremonin gick både brudparet och bröllopsgästerna på en röd matta där de fotades av medier.

Antonela Roccozzos bröllopsklänning

Antonela bar en vit figurnära spetsskapelse med tunna axelband och brottarrygg. Klänningen hade ett långt släp med spetsdetaljer. Håret var stylat i en halv-uppsättning med ett glittrande smycke. Antonela Roccozzo bar vita klackskor med texten "Anto <3 Leo" med bröllopets datum på undersidan.

Lionel Messi bar en kostym från Giorgio Armani.

Kända gäster på Messis bröllop

På bröllopet samlades över 250 familj och vänner, däribland en hel del välkända ansikten. Artisten Shakira och fotbollsspelarna Gerard Piqué, Neymar, Luis Suarez.

På bröllopsfesten dansade gästerna till tonerna av Martin Garrix.

Powered by Labrador CMS