Höstbröllop: Inspiration och tips till dig som ska gifta dig i höst

Planerar du att gifta dig i höst och behöver inspiration till ditt höstbröllop? Här hittar du massor av tips att inspireras av inför ditt bröllop i höst!

Ska du gifta dig i höst? Här är tips och inspiration inför ditt höstbröllop.

Att höstsäsongen är igång behöver inte betyda att bröllopssäsongen är det. Tvärtom kan du självklart gifta dig även under hösten – oavsett vart du befinner dig i världen.

Läs mer: Sagolika vinterbröllop: Inspiration, tips och kläder

Tips: Paraplyer till höstbröllop

Om du planerar att ha ditt höstbröllop i Sverige är vädret något både du, din partner och era gäster kan behöva ta hänsyn till. Eftersom hösten kan vara en regnig årstid kan ett eller flera paraplyer därför vara bra att ha under ceremonin – både till brudparet, vigselförrättaren och till gästerna. Även eventuella brudtärnor och marskalkar kan behöva paraplyer om regnet slår till.

Genomskinliga paraplyer är perfekt att ha under ett höstbröllop.

Höstbröllop: Tips på dekoration

När det är dags för bordsdukning kan tankarna lätt vandra till det orange pyntet med pumpor, höstlöv och kottar – och det är inget fel med det! Orange känns som en klassisk höstfärg och kan bli riktigt fint till din bröllopsdukning, men om du vill gå en annan väg än den orange vägen kan du satsa på dekoration i precis den färg du tycker om. Gröna växter och beige bordsdukning kan exempelvis bli riktigt vackert i höstmörkret.

En vacker dukning med gröna växter och ljusa färger kan bli riktigt vackert till ditt höstbröllop.

Ljus och lampor lyser upp i höstmörkret

Ett hett tips är att inte snåla på ljusen! Ljusslingor och levande ljus, oavsett om du är inomhus eller utomhus, lyser upp en redan vacker tillställning och blir dessutom riktigt fint på kort.

Powered by Labrador CMS