Bröllop

Här hittar du drömklänningen

Modernt men ändå tidlöst - så ska bröllopsklänningarna gärna se ut 2016 och det är ingen liten utmaning. Bröllopstorget har tittat på fyra kollektioner från danska Lilly som har lyckats väl med uppgiften.

Klänning
Klänning

Modernt men ändå tidlöst – så ska bröllopsklänningarna gärna se ut 2016 och det är ingen liten utmaning. Bröllopstorget har tittat på fyra kollektioner från danska Lilly som har lyckats väl med uppgiften.

Lillys största kollektion för 2016 heter kort och gott ”Lilly”, och består av lätta drömklänningar i fantastisk tyll och spets. Här hittar vi genomskinlig Chantilly-spets, diskret rebrodé-spets och smakfulla blomstermönster över bar hud.
2016 kommer dessa vackra klänningar också att bjuda på vackra detaljer i flera lager, en effekt som verkligen förför ögat. Vackra ryggdetaljer är också i fokus 2016, med transparent spets och djupa ryggsnitt.

Tidlös skönhet
I övrigt är det tidlös skönhet som gäller. Snitt och former följer ett klassiskt brudmode med smala och figurnära former eller en vacker a-linjeform. Du som inspirerats av de senaste årens kungliga bröllop kommer definitivt att hitta din drömklänning. Vad sägs om stora kjolar, tyll i flera lager och romantik nog för ditt eget kungliga bröllop?

Kolla in kollektionen i bildspelet ovan – och klicka sedan vidare här nere för att spana in fler vackra klänningar.

Fler härliga brudklänningar:

Underbart klassiskt – för dig som vill ha en klassisk klänning

Pastell och wow-känsla – för dig som vill sticka ut

För strandbröllopet – kortare klänningar för riktiga fashionistas

Powered by Labrador CMS