Bröllop

Här är sommarens vackraste klänningar

2016 är året för påkostade klänningar i utsökta material - men också året för enkelhet och vackra detaljer. Det säger Anne Kathrine Rantzau hos danska designhuset Lilly.

Här är Sommarens Vackraste Klänningar
Här är Sommarens Vackraste Klänningar

2016 är året för påkostade klänningar i utsökta material – men också året för enkelhet och vackra detaljer. Det säger Anne Kathrine Rantzau hos danska designhuset Lilly.

– Det roliga med ett sommarbröllop 2016 är att både nedtonat och överdådigt är helt rätt. Du kan välja en nedtonad look med få och väl valda tillbehör, till exempel ett midjeband eller en ensam hårkam och en vacker slöja. Men du kan också bära en helt överdådig klänning med massor av glitter, grandiosa smycken och tiara.

Vad är då extra hett i år? Jo, för det första ligger fokus på den klassiska höga midjan och kjolar i luftig, mjuk tyll – i massor av lager. 2016 är också året då detaljerna och accessoarerna gör helheten.

– Vi kommer att få se underbara och detaljerade broderier, spetsmönster och transparenta spetsärmar, gärna i blommiga mönster. Och accessoarer som rätt skor, väskor, midjeband, slöjor och smycken hjälper till att skapa – individuellt eller tillsammans – ett perfekt helhetsintryck, säger Anne Kathrine Rantzau.

Kolla in klänningarna i bildspelet ovan. Mer inspiration hittar du på www.lilly.nu

Kolla in ännu fler vackra klänningar i Lillys inspirationsfilm här –>

Powered by Labrador CMS