Gifta sig på Arlanda – så kan ni gifta er direkt på flygplatsen

Du läste direkt, man kan gifta sig på flygplatsen, precis innan avfärd!

Ett par som gifter sig på en flygplats.
Man kan nu gifta sig på flygplatser.

Även om det för vissa kan låta konstigt att man vill gifta sig på en flygplats så kan det faktiskt finnas flera anledningar till att man vill göra det. Kanske är det bröllopsresan som lockar mest, och då kan man snabbt komma iväg efter vigseln om den genomförs på flygplatsen. En annan anledning kan vara att man vill ha en ceremoni utomlands, och därför snabbt vill vigas hemma innan man firar ordentligt i ett annat land.

Bröllopspaket på Arlanda

En vigsel på Arlanda behöver inte vara så snabb och oromantisk som man kanske skulle kunna tro. Här finns det faktiskt flera alternativ att välja mellan, och vigseln kan bli både intim och romantisk - och till och med lyxig.

Vigsel i VIP loungen dagen innan avresa

Självklart vill man vara VIP på sin bröllopsdag, och här finns två olika bröllopspaket att välja mellan. Det första paketet är för de som vill ha vigseln dagen innan avresan. Detta paket kostar 6000 kronor och här ingår en timme i privat VIP-rum för vigselparet, vigselförrättare och upp till 7 gäster. Dessutom ingår en flaska Bollinger Special Cuvée, eller ett alkoholfritt alternativ.

Vigsel på avresedagen

Det andra paketet är för de som vill vigas på avresedagen, och detta paket kostar 9900 kronor. Här ingår incheckning för vigselpar och eventuella barn, två timmar i ett privat VIP-rum för vigselparet, vigselförrättare och upp till 7 gäster. Även här ingår en flaska Bollinger Special Cuvée, men även transport till gaten eller flygplanet. Om man vill kan man även lägga till incheckningshjälp för medresenärer, för 450 kronor per person.

Vigselförrättare

När ni vill vigas på Arlanda så måste ni själva boka en vigselförrättare, och detta måste man göra innan en bokning kan bli godkänd. Det är dock en bra idé att först dubbelkolla så att det finns ett ledigt rum innan man bokar vigselförrättare. När man gjort detta kan man boka vigselförrättaren, och därefter kontakta VIP Service för bokning. Självklart får man själv avgöra om man önskar en borglig eller kyrklig vigsel, önskar man en kyrklig så kontaktar man kyrkan och för en borglig vänder man sig till en borglig vigselförrättare.

Tilläggstjänster när man gifter sig på Arlanda

Om ni vill sätta lite extra guldkant på dagen, eller föreviga ögonblicket med vackra bilder så finns det tilläggstjänster att lägga till. VIP Service kan hjälpa till med dryck och mat från närliggande restauranger, de samarbetar med en fotograf som kan bokas för bröllopsbilder och det går även att lägga till upphämtning eller avlämning på Arlanda-området inför eller efter vigsel.

Powered by Labrador CMS