Fira 23-årig bröllopsdag: Presenter och tips till Hampabröllop

Så här kan ni fira att ni har varit gifta i 23 år. Vi listar presenter och aktiviteter som passar Hampabröllop.

Par som firar Hampabröllop och 23 år som gifta.
Hampabröllop heter det när man firar 23 år som gifta.

Den 23-åriga bröllopsdagen kallas för Hampabröllop. Hampa är en tålig och snabbväxande växt, och även om många tänker på droger när de hör detta ord så är växten faktiskt betydligt mer än så. Här kanske man framför allt ska fokusera på ordet "tålig", eftersom ett såhär långt äktenskap med stor sannolikhet också är tåligt. Så hur firar man då denna bröllopsdag? Vad köper man för present när man firar Hampabröllop? Det går vi igenom här.

Present när ni firar Hampabröllop

Det finns massor utav presenter av hampa som passar perfekt denna dag. Framför allt finns det en hel del hudvård och liknande med hampa, men även sådant som väskor och andra praktiska saker kan tillverkas av hampa.

Perfekta bröllopspresenter av hampa är till exempel tofflor, dagcréme, handväska, skor, tvål, ryggsäck, överkast, hudsalva, korg och matta. Oavsett om du vill ge någon form av hudvård, inredning eller någonting helt annat så finns det produkter av hampa som passar bra.

De flesta känner även till CBD-oljan som blir allt mer populär för sina många och goda egenskaper. Om detta är något din partner skulle vara intresserad av att testa kanske även en sådan olja passar perfekt, eller någonting annat med CBD - för här finns en hel del produkter att välja mellan.

Hur ni kan fira 23-årig bröllopsdag

När man väljer present till bröllopsdagen kan man, om man vill, utgå från vad bröllopsdagen kallas just det året. Detta år kallas bröllopsdagen alltså för hampabröllop, och vi har gått igenom ett antal passande presenter.

Hur ni firar dagen avgör ni helt själva - eller om ni ens vill fira den. Kanske nöjer ni er med en extra puss, att prata och skratta åt gamla minnen eller att ge din partner en skön ryggmassage. Att laga middag tillsammans, eller att bjuda din partner på en god hemlagad middag, passar förstås också bra.

Vill ni hellre gå ut och hitta på något så finns förstås massor att välja mellan: gå på restaurang, gå på bio, bowla, testa escaperoom, gå en promenad, spela biljard, gå på museum eller besök ett SPA. Utgå från er och vad ni tycker är roligt, och välj en aktivitet som passar er.

Powered by Labrador CMS