Bröllop

Dekorera med årets färg: "Living Coral"

Varje år utser färginstitutet Pantone ”Color of the year” – det vill säga den färgen de anser vara årets trendfärg. För 2019 har man nu utsett en tropisk, klar korallfärg, som de kallar för ”Living Coral”.

Livingcoral

Vi kan givetvis inte hjälpa att sätta denna exotiska nyans i bröllopssammanhang. Vi tar oss till sydligare breddgrader och tänker oss ett intimt strandbröllop med turkost vatten och djungelmiljö som fond!

Rustikt på Maui

Aloha! Hawaii är en av de mest populära platserna i världen för bröllop. Exotiska blommor tillsammans med bambu och gröna blad blir en inbjudande kombo.

.

Bildkällor: theweddingplaybookKrista Mason Photography via Ruffled, Chelsea Scanlan via Ruffled, Bonnie Berry Photography via Style Me Pretty 

Sand mellan tårna på Bahamas

Paradisön med de simmande grisarna lockar brudpar både för vigsel och bröllopsresa. Koralltoner gör sig perfekt till det kristallklara, turkosa vattnet.

.

Bildkällor: Set Free Photography via Southern Weddings, Parris Chic via Green Wedding ShoesLauren Fair Photography, heyweddinglady.com

Festligt i Mexico

Var passar ett färgsprakande bröllop bättre än i Mexico? Här finns magiska stränder, fantastisk mat, Mariachi-band och givetvis en och annan tequila-drink!

Bildkällor: junebugweddings/Chris Lynn Photographers brides.com/Ryan Flynn PhotographyJillian Mitchell photography/stylemepretty.com

.

Surfa lugnt i södra Kalifornien

Även i södra Kalifornien hittar vi många populära bröllopsplatser, och speciellt fina är de små kustsamhällena nästan nere vid Mexicos gräns. Här influeras man av grannlandet, men med en surfig twist!

Bildkällor: 100layercake.comAnna Delores Photography

.
Powered by Labrador CMS