Bröllop

Bröllopsskor du kan dansa i natten lång

Att välja bröllopsskor till sin stora dag är en konst. De ska givetvis vara fina, matcha klänningen, vara (relativt) bekväma, och såklart dansvänliga. Kan låta som en omöjlig ekvation att få ihop, men vi tror att den perfekta skon faktiskt existerar! Och dessutom, underskatta inte att ha ombytesskor (flera stycken är inte fel), för att i mesta möjliga mån undvika blåsor och skoskav. 

Bröllopsskor
Bröllopsskor

Vi har listat 8 bröllopsskor som tål både bröllopsbilder och dans på borden.

Alla produkter i artikeln är utvalda av Bröllopstorgets redaktion, och länkas genom affiliatetjänsten Apprl. 

Blingad ballerina

Ett par festliga ballerinaskor är ett vanligt val för många brudar, om man inte vill bära klackar eller bara ha extra dansvänliga skor. Dessa för tankarna till Manolo Blahniks klassiska ”Hangisi”, men för en betydligt billigare peng.

Köp dem här för 499 kr

.
.

Taxklackens comeback

Många är nog förvånade av taxklackens intåg i höstkollektionerna, men faktum är att den är himla praktisk. ”Lagom” hög för att ge en partykänsla på foten, men ändå tillräckligt låg för att inte vara besvärande. Dessa i creméfärgad satin och rosett tickar dessutom i alla bröllopsboxar.

Finns här, för 699 kr

.
.

LÄS ÄVEN: Haka på trenden med ”just married”-jackor

Stabilt

För dig som föredrag en hög klack, är vårt bästa tips att välja en klack som är lite tjockare för mer stabilitet (du kommer tacka dig själv där framåt småtimmarna).

Blingade klackar med smala remmar, 525 kr

.
.

Trendigast i höst

Ett par vita boots är det trendigaste du kan ha på fötterna hösten 2018. Praktiskt för alla brudar som gifter sig i höst och vinter, med andra ord!

Klicka hem ett par här, kostar 1895 kr

.
.

Extra kärlek

Addera lite extra kärlek med hjälp av ”Love Moschino”! Dessa söta ballerinor glänser fint, och sitter garanterat skönt på foten.

Finns att köpa här, för  1019 kr

.
.

LÄS ÄVEN: 8 eleganta bröllopsdofter

Lämna glittriga spår

För en rockigare brud går antagligen söta ballerinaskor och feminina klackar bort. Välj ett par bekväma men coola boots! Dessa glittriga sätter festkänslan och är superbekväma då de saknar blixtlås och spännen som skaver.

Köp dem här för 649 kr

.
.

Casual cool

Vill du bryta av mot brudklänningen rejält, eller bara ha ett par bekväma skor att byta till när dansmovesen ska fram? Kör på ett par sneakers! Dessa är så bröllopsaktiga de kan bli, med både pärlor och stenar.

Priset är dessutom riktigt bra, 299 kr och de köps här! 

.
.

Klassisk slingback

Ett par slingbacks är feminina och klassiska, och passar ypperligt till bröllopet. Kanske är det dessa som faktiskt är de perfekta bröllopsskorna?

Finns här, 749 kr

.
.
Powered by Labrador CMS