Bröllop

Bröllopsdatum att undvika under 2020

Sitter ni i planerartagen och vill sätta det ultimata datumet för dagen D? Då finns det ett par dagar som ni helst ska undvika att gifta er på under 2020.

Bt
Bt

När gästerna väl nås av ert save-the-date eller bröllopsinbjudan vill ni såklart att gästerna ska hurra och tacka ja genast, inte rynka pannan och undra hur ni tänkte kring valet av datum.

Här är datumen ni helst ska undvika att gifta er på under 2020!

Ps. Alla datum som listas nedan är lördagar, då det är den vanligaste dagen för bröllop.

Påskafton

11/4 2020

Under påsken planerar folk både skidresor, familjeluncher och weekendtrips. Det är aldrig en bra idé att blanda bröllop med en annan högtid rent generellt, då många avsätter den till att umgås med familjen.

Kristi himmelsfärdshelgen

23/5 2020

Även denna helg är en populär resehelg, så om ni väljer denna – var ute i god tid så att gästerna in hunnit boka in något annat!

Midsommardagen

20/6 2020

Midsommarhelgen är en av våra största svenska högtider, och många kan tycka det är tråkigt att missa den till förmån för ett bröllop.

Alla helgons dag

31/10 2020

Alla helgona helgen är en stor högtid kyrkomässigt, då många vallfärdar till kyrkogårdarna för att hedra sina nära och kära som lämnat oss. Det kan därför vara en sämre idé att boka upp en kyrka för ett bröllop under en högtid då många vistas på kyrkogården om ni vill känna att det verkligen är ”er” dag.

Att planera ett bröllop kan vara både roligt och krävande. Det är mycket att tänka på och komma ihåg. Vi har tagit reda på fem detaljer du inte får missa på bröllopsfesten – se dem i videon nedan.

Powered by Labrador CMS