Bröllop

Bröllopsbloggen Sisters in Law vill skapa ett imperium

Mellan den 15 juni-15 augusti intar Sisters in Law, Sveriges största bröllopsblogg, rollen som värdar för The Lobby i Stockholm.

Sveriges Största Bröllopsblogg: ”vi Vill Skapa Ett Globalt Bröllopsimperium Och Sätta En Ny Standard I Bröllopsvärlden”

Mellan den 15 juni-15 augusti intar Sisters in Law, Sveriges största bröllopsblogg, rollen som värdar för The Lobby i Stockholm.

Vi vill inspirera bröllopssugna att lyfta blicken från det förväntade och istället motivera dem att välja sin egen väg. I samarbetet med The Lobby får vi möjlighet att sätta bröllop och fest i ännu en ny kontext, säger Zanna Metzer från Sisters in Law.

Sisters in Law är Sveriges största bröllopsblogg och drivs av entreprenörerna Zanna Metzer och Kristina Grahn från Umeå. Varumärket inkluderar också en studio och erbjuder uppsömnad av bröllopskläder, ett bröllopsmagasin, boken ”Gift: Skapa ditt unika bröllop” samt att de nyligen lanserade en egen brudkollektion.

Vi vill skapa ett globalt bröllopsimperium som breddar bilden av vad ett bröllop kan vara. Därför samarbetar vi också med designers, kreatörer och fotografer från hela världen som bidrar med nya perspektiv, säger Zanna Metzer.

Sisters in Law är plattformen och noden men entreprenörernas ambition är vara med och sätta en ny standard i bröllopsvärlden. De ska utmana det förväntade genom att skapa och samarbeta med nya produkter och tjänster inom bröllop.

Samarbeten är en viktig del av Sisters in Law och vi ser fram emot sommarens samarbete med The Lobby, säger Zanna Metzer.

Sisters in Law efterträder Scandinavian MAN som varit kurerande partner för The Lobby sedan april då konceptet slog upp dörrarna. The Lobby drivs av AMF Fastigheter och är en testplattform för framtidens digitala och analoga upplevelser av shopping, service och umgänge, och är beläget på Regeringsgatan 61 i centrala Stockholm.

Powered by Labrador CMS