Blomsterbröllop: Fira 4-årig bröllopsdag

Presentförslag och meny, här hittar du flera tips för dig som ska fira 4-årig bröllopsdag.

4-årig bröllopsdag kallas Blomsterbröllop
4-årig bröllopsdag kallas Blomsterbröllop

Vad heter det när man firar 4 år som gifta? Det heter blomsterbröllop. En rolig tradition när man firar bröllopsdagar kan vara att följa temat som bröllopsdagen har, i detta fall blomsterbröllop. Det går att inkludera blommor både när det gäller presenter mat och firande, man får vara påhittig!

Hur många år är blomsterbröllop?

När ni firar blomsterbröllop firar ni 4 år som gifta. Att det heter just blomsterbröllop det fjärde året som gifta är för att ni lever och växer tillsammans.

Hur ska man fira blomsterbröllop?

Det finns så många olika sätt att fira bröllopsdag och det finns inga rätt eller fel. Varför inte köpa frön som ni kan tillsammans kan plantera och se vackra blommor växa fram? Är det sommar passar det ju utmärkt att tex plantera ett träd och är det kallare ute kan ni plantera i krukor inne eller på balkongen. En fin symbolik där ni kan se blommor eller träd växa, precis som er kärlek till varandra. Köp gärna blommor som håller i många år som ni kan ha i ert hem under en lång tid som en påminnelse om hur ni firade blomsterbröllop.

Presenter till 4-årig bröllopsdag (blomsterbröllop)

Vad är mer passande än en stor blomsterbukett när ni firar blomsterbröllop? Vill du göra buketten extra speciell så använd blommor i buketten som ni hade i brudbuketten. Det kommer väcka fina minnen från bröllopsdagen och är en fin gest!

En annan bra present är att köpa en parfym eller doftljus med doft av blommor som passar er dag.

Presenter till Blomsterbröllop

  • Doftljus
  • Blommor
  • Citronträd
  • Kläder med blommor på

Meny när man firar blomsterbröllop och 4 år som gifta

Det finns mängder med bakelser, men visste du att det finns ätbara blommor? Självklart finns det ju även konstgjorda blommor i marsipan eller sockerpasta men det ser extra lyxigt ut med riktiga blommor på en bakelse eller efterrätt!

Gå in på ett bageri och förbeställ bakelser eller tårta så kan de hjälpa er med både smaker och dekorationer så som ni vill ha det. Äter ni hemma så kan ni duka med duk eller servetter med blommor och blad för att få till det lilla extra!

Fler bröllopsdagar

50-årig bröllopsdag

Bomullsbröllop

Pappersbröllop

Powered by Labrador CMS