Inlägg från: Carl Stockholm |Visa alla inlägg
  • Carl Stockholm

    Erfarenheter med Kaplans?

    Köpte en morgongåva på Kaplans för över 50'000 SEK. Fyra månader senare uppdagas det att produkten är defekt, något som inte har framkommit eller något jag upplysts om som köpare i samband med försäljningen. Lagningen uppskattas av en oberoende tredje-part att kosta 10'000 SEK och vara ett resultat av ett flerårigt slitage - trots att min fru använt produkten i mindre än 3 månader (hon hade inte med den på vår bröllsopresa).
    Jag kontaktar deras kundtjänst som är rent utsagt otrevliga och högljudda, de insinuerar att jag har ett tämligen nytt kundnummer (ungefär som att jag inte var en bra kund till dem) och att de vägrar ens befatta sig med varan eller med mitt ärende. 
    Efter mycket om och men och hot om att gå efter dem rättsligt och efter att de har varit i kontakt med deras VD, så erbjuder de sig att häva köpet och ge mig ett tillgodo-kvitto men samtidigt är detta en vara som givetvis har ett sentimentalt värde varpå jag tvingas ta tillbaka den - oreparerad - då detta ärende tagit mer än 3 månader i anspråk.
    Passa er som sagt från att handla härifrån - de är inte ärliga med sina varors skick (denna såldes som nyskick) eller särskilt behjälpliga vid eventuella situationer som denna.
Svar på tråden Erfarenheter med Kaplans?