Inlägg från: Pricketrollet |Visa alla inlägg
  • Pricketrollet

    Tandblekning igen!!!

    Hejsan! Skall bara varna lite för de blekpaket man kan köpa lite var stans. Var noga när ni väljer och kolla så den är godkänd, kanske kolla med konsumentverket(??). Min tandläkare har berättat så många gånger om hur patienters tänder totalt fördärvats i olika hemma-blekningar. Hos henne bleker jag mina tänder på ett säkert sätt som dessutom är bra för tänderna. Det kostar mig 1000 kr och det betalar jag gärna när jag vet att jag går därifrån med friska tänder o tandkött. Ibland gör hon även "airflow", det är som en liten högtryckstvätt på tänderna som verkligen rengör på djupet och mina annars gula tänder blir naturligt vita o får extra glans(kostar ca 450kr o håller ca 2 månader).

    ps. ville inte klanka ner på de produkter jag inte själv provat utan bara vidarebefodra vad jag fått påtalat hos tandläkaren. Sedan tror jag att man inte kan få tänderna vitare än sin riktiga färg. Om man inte har kritvita tänder i sig själv får man ha porslinsfasader... men de kostar!!

    Keep smiling!!!

  • Pricketrollet

    Foxy Girl..

    Metoden, namnet har jag ej helt klart för mig. Dock är principen att blekningen endast bleker ca 2-3 nyanser och som max till ens naturliga vita färg.

    lycka till!!

Svar på tråden Tandblekning igen!!!