Inlägg från: ballerina |Visa alla inlägg
  • ballerina

    Kan man bjuda utan sambo?

    Anonym (vännen) skrev 2015-09-23 20:27:56 följande:

    Jag har nästan samma problem som dig. Vi är ett kompisgäng sedan barndomen på 6 personer. Jag har träffat en av respektive en gång. En annan har jag träffat tidigare då vi gått på samma skola på gymnasiet.

    Vi tänkte bara bjuda kompisgänget, utan respektive. Jag frågade dom allihop för någon månad sedan om vad dom tyckte om det. Alla var helt OK med det och trodde att det skulle bli roligt i alla fall, då vi ändå aldrig träffats med våra respektive.

    Dock känner jag nu, innan vi ens har börjat med inbjudningskorten, att vi kanske klämmer in deras respektive i alla fall. Vi är ändå vuxna nu, känner jag. Efter bröllopet kanske vi drar med våra respektive på våra träffar, grabbarna kanske klickar jättebra? Vem vet!


    Vi funderade lite på samma sak, men egentligen var det en "ickefråga" hos oss då vi alltid bjuder in respektive, oavsett vad tillställningen gäller.

    Jag bjöd mina tre barndomsvänner och två av dom har sambos som jag aldrig träffat (trots att de har varit sambos i över tre år!) och dessa bjöd vi också. Dom blev lite förvånade över inbjudan, men tackade nej. Men jag tror nog mest det var deras flickvänner som propsade på att få gå själva ;) 

    Vi bjöd även min mans vän och hans flickvän, och dom kom. Supertrevlig tös! Om ett par veckor ska vi bjuda över det paret på middag.

    Man bjuder dom man vill på sitt eget bröllop. Men en enkel sak att komma ihåg som minskar antalet konflikter - DIALOG!!
Svar på tråden Kan man bjuda utan sambo?