• Pess

    Förvirrad!

    Vad oförskämt att ens fråga, haha. Klart att ni inte har möjlighet att agera värdpar kvällen och morgonen innan bröllop! Det finns väl vandrarhem om de ej vill betala så mycket? Tycker att du, likt ovanstående föreslagit, att du vänligt men bestämt säger att ni är glada att de vill komma, och att de kan vända sig till t ex toastmastern för att få hjälp med att ordna förlängd hotellvistelse eller annat boende! 

  • Pess

    Såg nu även Allrakärastes kommentar, och ja, antingen biter de ihop och går emot sina urfåniga "principer", eller så får de helt enkelt tacka nej.

  • Pess

    Har de uttryckligen sagt att de ej vill bo på hotell av principskäl?


    Märkligt. Vad har det ens med principer att göra? Åker man någonstans innan utsatt datum får man ordna boende för sig?

    Jag antar att de ej menar ngt illa med att fråga, men jag hade själv fått panik av frågan, det är inte så lätt att säga nej. Men om de tänker sig in i er sits så kan de ju inte vara helt oförstående till att brudparet inte vill ha nattgäster precis innan sitt bröllop? Skulle ni åka tillsammans till bröllopet då eller hur hade de tänkt med morgonrutinerna? Haha.


    De kanske kan bo hos t ex ngn av brudtärnorna, marskalken, eller värdinnan..? Eller hos någon släkting till dem som också ska på bröllopet?

Svar på tråden Förvirrad!