• stresso

    Hur mycket får boende kosta

    alla bröllop vi varit på som par har inneburit resande med övernattning. vi har försökt anpassa boendet utefter de totala kostnaderna för att resa till bröllopet. på ett ställe fanns bara ett alternativ och då drog vi ner presentkostnaden lite. på ett annat bröllop fanns det gott om hotell och då valde vi ett billigt och lade pengar på present hellre. på ett tredje fick vi både flyga, hyra bil samt vara nykter chaufför på natten och då tog i det absolut billigaste vi kunde hitta.

    ni kan ju tipsa era gäster om att det går att boka boende på samma ställe där festen kommer att hållas, och låta det vara ett alternativ istället för ett önskemål från er sida.
    finns det inga alternativa hotell kommer antagligen bokas upp av era gäster, helt oavsett om de tycker att det är dyrt eller inte. finns det gott om billigare hotell i närheten kommer antagligen några rum stå tomma. 

    personligen, om det var en lokal jag verkligen ville ha, skulle jag lägga in 14 * 2 000 kr i bröllopsbudgeten och vara förberedd på att ta kostnaden själv, i det fall att ingen av gästerna bor över.

Svar på tråden Hur mycket får boende kosta