• Miaa1

    Matildas fest - nya erfarenheter?

    Beställde min klänning från dom i slutet på november, va samma med min, den va klar i början av januari. Vi fick korta av den lite fram men jag hämtade den i söndags och den blev jättefint. Sitter kanonbra och hon fick med allt jag ville. Hon har även haft bra kontakt under hela tiden och varit otroligt hjälpsam trots frågor hit och dit. Även när vi designade klänningen förstod hon och visade och förklarade. Vi gifter oss 28 februari så jag va ute sent (pga att alla bröllopsbutiker ger en alternativ som absolut inte sitter bra) Örebro kan jag rekomendera iaf, kanonbra och de vart perfekt!

  • Miaa1

    Jag har en golvlång klänning med stort släp, korsett bak och hjärtgormat liv med applicationer. Är även applikationer på näst översta lagret på kjolen och spets på översta lagret. Min gick på 5700:- och då är det underkjol till som bara den kostar 500:-. Värt varenda krona å få den precis som jag ville och att den sitter perfekt. Man gifter sej förhoppningsvis bara en gång

  • Miaa1

    5700:- va för allt, alla tyger, applikationer, underkjol, justering av den färdiga klänningen och även förvaringen som klänningen hänger i. Jag fick välja precis hur jag ville ha den, vilka olika mönster på spetsar, applikationer och allt. Jag hade en bild på modellen av klänning jag ville ha, en bild på hur ryggen skulle se ut, en för släpet, en för överdelen på klänningen och en hur den skulle se ut nertill. Sen satte vi ihop alla delar till en helt egen klänning och la till alla detaljer jag ville ha. Så de va inte dyrt för allt tycker jag men priset varierar såklart beroende på modell och utseende på den man vill ha.

  • Miaa1

    Jag gifter mej om drygt 2 veckor, den 28 februari så jag har tyvärr ingen bild när jag har klänningen på än. Men ursprungsbilden vi utgick ifrån är den här. (Få se om den blir med nu).

    Min har hjärtformat liv, de översta lagret är spets och de lagret man ser under fram i mitten är det applicationer på lika som jag har på överdelen. Korsett bak och ett jättesläp. Lägger gärna upp bild efter bröllopet

  • Miaa1

    Det går inte att lägga till en bild vad ska man skriva i sidfot? Jag väljer bilden men står fortfarande bara välj bild.

  • Miaa1

    Nej de funkar helt enkelt inte. La bilden i mitt galleri så jag hoppas ni kan se den där.

  • Miaa1

    Det finns bilder på min egendesignade klänning från matildas fest i örebro i mitt galleri. Jag är helnöjd!

Svar på tråden Matildas fest - nya erfarenheter?