• Äldre 27 Jan 07:55
    11480 visningar
    24 svar
    24
    11480

    Matildas fest - nya erfarenheter?

    Jag har börjat få smått panik och behöver er hjälp. Jag ska gifta mig i augusti och provar klänningar för fullt nu. Finns ingen jag vill ha i butikerna, de tar HELA tiden fram så sjukt fula klänningar och utbrister "Åh så fint!" när jag i själva verket har ett tält på mig. Ser för jävligt ut i alla fall. Så, jag tänkte att jag får låta sy upp en klänning som är efter mina mått och efter min design. Har funnit Matildas fest online av denna anledning, och söker jag på det så finns det förvisso trådar om det, men de är äldre och jag vill veta hur det är idag.

    Så ni brudar som med ganska nyligen, eller pågående, erfarenhet av Matildas fest - snälla berätta om ni blev nöjda med klänningen.

  • Svar på tråden Matildas fest - nya erfarenheter?
  • Äldre 27 Jan 09:46
    #1

    Hej! 

    Jag gifte mig i juli förra året och beställde min klänning från dem. 
    Jag är verkligen super nöjd! Den blev precis som jag ville ha den och så passade den mig perfekt (eftersom den är uppsydd efter min kropp). 
    Jag vill varmt rekommendera dem. 

    / Elin 

  • Äldre 27 Jan 12:06
    #2

    Jag upplever samma sak gloriousgirlgirl, de försöker pracka på en massor med dåliga alternativ. Hur lång tid tar det med Matildas, till dess att man får klänningen? Verkar vara en eftertraktad butik..

  • Äldre 27 Jan 13:31
    #3

    Hej!

    Jag var och hämtade min klänning från Matildas fest i söndags. Är supernöjd, både med själva klänningen, servicen och den kontinuerliga kontakten. Jag vet att dem finns både i Örebro och Sundyberg, jag var i Örebro.
    Jag var där och tog mina mått i slutet av november och klänningen var klar redan i början av januari.
    Jag var också runt till alla möjliga brudbutiker och kände att ingen förstod vad jag ville ha. Kände precis tvärtom med Matildas fest.

  • Äldre 27 Jan 14:51
    #4
    +1

    Hej!

    Jag har en Alfred Angelo brudklänning som jag vill sälja. Den är axellös, med släpp och snörning på baksidan. Kan maila bilder till dig om du är intresserad.

  • Äldre 28 Jan 13:13
    #5

    Kul att höra att ni är nöjda, då känns det bättre för mig att kanske våga testa. För jag känner att jag verkligen inte har tid om det skulle skita sig rejält.

    Tack för erbjudandet Adrienne men det du beskriver är inte en intressant typ av klänning för mig.

  • Äldre 28 Jan 16:31
    #6

    Åh hittade nyss denna tråd. Och jag blev så glad när jag såg att den var aktuell. Jag är sent ute, speciellt om man skulle beställa från de jag har varit hos/ringt till. Vi gifter oss 18:e juli och jag har ännu inte hittat någon klänning. Får antingen bli detta, Lilly eller beställa en kinaklänning, som jag inte är jättepositiv till. 

    Vad för typ av klänning letar du efter?

  • Äldre 29 Jan 00:13
    #7

    Beställde min klänning från dom i slutet på november, va samma med min, den va klar i början av januari. Vi fick korta av den lite fram men jag hämtade den i söndags och den blev jättefint. Sitter kanonbra och hon fick med allt jag ville. Hon har även haft bra kontakt under hela tiden och varit otroligt hjälpsam trots frågor hit och dit. Även när vi designade klänningen förstod hon och visade och förklarade. Vi gifter oss 28 februari så jag va ute sent (pga att alla bröllopsbutiker ger en alternativ som absolut inte sitter bra) Örebro kan jag rekomendera iaf, kanonbra och de vart perfekt!

  • Äldre 29 Jan 07:05
    #8

    Hur mkt har era klänningar gått på?

  • Äldre 29 Jan 14:39
    #9

    Jag har en golvlång klänning med stort släp, korsett bak och hjärtgormat liv med applicationer. Är även applikationer på näst översta lagret på kjolen och spets på översta lagret. Min gick på 5700:- och då är det underkjol till som bara den kostar 500:-. Värt varenda krona å få den precis som jag ville och att den sitter perfekt. Man gifter sej förhoppningsvis bara en gång

  • Äldre 29 Jan 15:26
    #10
    Adrien­ne Jag är intresserad utav din klänning, maila gärna mig mera information
Svar på tråden Matildas fest - nya erfarenheter?