Inlägg från: gloriousgirlgirl |Visa alla inlägg
  • gloriousgirlgirl

    Matildas fest - nya erfarenheter?

    Jag har börjat få smått panik och behöver er hjälp. Jag ska gifta mig i augusti och provar klänningar för fullt nu. Finns ingen jag vill ha i butikerna, de tar HELA tiden fram så sjukt fula klänningar och utbrister "Åh så fint!" när jag i själva verket har ett tält på mig. Ser för jävligt ut i alla fall. Så, jag tänkte att jag får låta sy upp en klänning som är efter mina mått och efter min design. Har funnit Matildas fest online av denna anledning, och söker jag på det så finns det förvisso trådar om det, men de är äldre och jag vill veta hur det är idag.

    Så ni brudar som med ganska nyligen, eller pågående, erfarenhet av Matildas fest - snälla berätta om ni blev nöjda med klänningen.

  • Svar på tråden Matildas fest - nya erfarenheter?
  • gloriousgirlgirl

    Kul att höra att ni är nöjda, då känns det bättre för mig att kanske våga testa. För jag känner att jag verkligen inte har tid om det skulle skita sig rejält.

    Tack för erbjudandet Adrienne men det du beskriver är inte en intressant typ av klänning för mig.

  • gloriousgirlgirl

    Jag var där förra veckan, men beställde ingen klänning. Beror INTE på stället alls, tvärtom. Jag fick jättebra hjälp och råd på min konsultation och inser att det är nog bättre för mig att fundera lite till på vad för slags klänning jag ska ha. Men jag tyckte de klänningar som fanns där var välsydda, fina och bra.

Svar på tråden Matildas fest - nya erfarenheter?