• Karlaa

    Fler med stram budget?

    Åh, ni låter som oss. Vi kommer ha ett mindre, enklare bröllop. Dels för att vi är så som personer och vill ha det så, och dels för att vi har väldigt ansträngd ekonomi.
    Sen beror det ju på vad menar med stram budget, vår hamnar på max 15 000. Vilket jag tycker är en himla massa pengar egentligen för en dag men då är alla smådetaljer inräknade. Man kan ju komma undan med betydligt mindre (och betydligt mer) om man vill det med.
    Vi har pratat om bröllop i flera år och då alltså haft tid att sprida ut inköpen, överväga alternativ, kolla kontakter och jämföra priser så de där pengarna känns inte av på samma sätt då. Allt som kan handlas i förväg har vi gjort. Det som samlas i en klumpsumma i slutet är väl mat och dryck som vi kommer ha kvar att bekosta.
     
    Man kan väl säga att vi prioriterade ringen, även om vi fick den billigt genom kontakter så var det den vi var beredda att lägga mest pengar på eftersom den ska användas hela livet. Klänningen hittade jag på en konkursutförsäljning till vrakpris och den sitter som en dröm, skorna köpte jag på mellandagsrean tex. Hår och smink kommer jag göra själv. Funderar på en tygbukett faktiskt, blir billigare och så vissnar den ju inte bort sen. Tog också en sväng till Panduro Outlet och handlade pynt och pyssel för 50%. Osv osv... När jag tänker efter har vi nog inte köpt något till fullpris än Tungan ute 


    Tror vi kommer få en fantastisk dag ändå!

Svar på tråden Fler med stram budget?