• Emelie

    Festlokal + vigselplats i Göteborg

    Hej! 

    Jag och min m2b har varit förlovade länge och har sedan i somras pratat om bröllop på allvar, men inget bestämmt. Han mailade Stora Holms Säteri (utan att jag visste) Skrattandeoch kollade om de hade några datum kvar för nästa sommar. Dock var de fullbokat. 

    I torsdags förra veckan hörde de av sig att de fått en avbokning, så vi var och kollade i helgen. Vi är helt kära i Stora Holm, perfekt för oss som kommer gifta oss borgerligt. Dock är det vansinnigt dyrt (15000 för festlokalen och 3000 för trädgårdshuset där man kan ha vigseln), då ingår ingenting mer än lokalen samt bord och stolar. Så våra föräldrar tycker vi är vansinniga som ens tänker på att gifta oss där. Vi kommer bjuda ca 70 st.

    Nu har vi mailat Malins Skafferi, Överås, Hamnarbetarhuset som tillhör Port Arthur och Sjölyckan vi gillar båthuset.  

    Har ni fler förslag? Tänker att vi är sent ute. Är också svårt att säga nej när vi har ett datum på Stora Holm i sommar men till de priserna kommer det nog inte gå. 

  • Svar på tråden Festlokal + vigselplats i Göteborg
  • Emelie

    Havskatten har vi kikat på, ser superfint ut! Vi ska ut dit i morgon och titta. Då kanske man kan gifta sig på bryggan. Skrattande

  • Emelie
    duarm: Häftigt att gifta sig i en ruin! Spännande och grattis till er! Är ni från Alingsås eller hur valde/hittade ni detta?

    Vi har nog helt bestämt att det inte blir Stora Holm i alla fall, datumet vi fick ligger under industrisemestern, så det kanske är svårt för folk att komma då. Då är det ännu värre att lägga ut så mycket pengar. 

    Havskatten tar 16500 kr men då ingår allt porslin, så då behöver man ju inte tänka på det i alla fall. De verkar också väldigt hjälpsamma och vänliga. Vi får ju se idag vad vi tycker om lokalen. 
Svar på tråden Festlokal + vigselplats i Göteborg