• Plättis

    Dress overload

    Det är inte ovanligt att det blir overload i klänningsjakten, och jag har hunnit till den punkten flera gånger. Och övervägt om inte jeans ändå vore himla praktiskt eftersom det är så bekvämt. Dessutom en vigsel med bara oss i rådhuset så man slipper tjafset med inbjudningar, gästlista och ALLT. 

    För mig har det varit bra att fokusera på vad som är viktigast. Klänningen spelar egentligen ingen roll, utan det är kärleken mellan mig och min blivande man som står i rampljuset. Trots det har jag lagt oändligt många timmar på att googla klänningar, beställt, ångrat mig och sedan lagt det på hyllan igen. 

    Nu tror jag att jag hittat den variant som jag vill ha, men jag har bestämt mig för att åka och prova (för tredje gången) ändå. Det är lättare att se vad som känns bra när man står där och har klänningen på, eller åtminstone de modeller man funderar på. Att ha en klänning som inte är vit är inte så ovanligt nu heller, och om du vill titta på kinasidor (det finns en uppsjö) kan man välja färg i allt från champagne, ivory och knallgrönt. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plättis

    Kom ihåg att det är för er skull också, inte bara för familjerna  

    Jag är också skeptisk till att beställa från Kina, men jag vet att klänningen bara kommer användas en gång. Att den skulle gå i arv eller att någon av mina systrar skulle använda den kommer aldrig hända. Jag hade aldrig kommit på tanken att använda mammas klänning, utan jag vill ha en egen. Då blir en klänning till ett pris jag kan leva med en bättre investering än en skapelse för 10 000 som kommer hänga i garderoben efteråt. Men jag vill ha med lite spets och tyll, lite prinsessa men inte för mycket.

    Skorna låter jättekul! Skrattande


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Dress overload