• Himla

    Inte gifta sig i vitt - har ni tips? Bilder?

    Jag skulle råda dig att kolla in coctailklänningar i stället. De är användbara men dock lite festligare och man kan klä upp eller ned sig med en jacka etc . Trots allt vill in alla fall jag känna mig riktigt fin på min bröllopsdag...och ett hett tips är , hör och häpna Dea axelsson. Köpte för två år sedan en jättefin klänning klassisk klänning i skimrande taft med tillhörande jacka för runt 700kr tillsammans. De har varje höst/vinter haft fest ensemble som man köper var del för sig i olika färger i taft. Billigt och vackert.

  • Himla
    sofiemagdalena skrev 2014-09-20 23:01:09 följande:

    Vet ju inte när ni ska gifta er, men nu på höst och vinter så tycker jag att marinblått, mörklila, vinrött och mörkgrönt är väldigt fint! Men det beror ju såklart på vad man passar i för färg också.. själv är det färger som jag skulle älska att använda vid andra tillfällen också! På vår/sommar tycker man kanske bättre om ljusare färger..?

    Tycker för övrigt att det var väldigt vackra klänningar som du hade bilder på idag! Själv fastnade jag för den sista vinröda! :)

    Lycka till! :)


    Håller med. Marinblått, mörklila o mörkrött är supersnyggt. Jag tycker absolut du ska gå till en festbutik och prova deras festklänningar. De har vackra klänningar i massor av färger o modeller både mer blingiga och även mer neutrala.
  • Himla

    Cremespets ovanpå champagnefärgat tyg är hur snyggt som helst, ett tips om du ändå ska vara lite giftassnygg utan att vara för brudig ;) Själv har mannen bestämt att jag ska ha vitt o inget annat, trots att det blir bröllop samma år jag fyller...50...

Svar på tråden Inte gifta sig i vitt - har ni tips? Bilder?