• Alyllyra

    Behöver hjälp med att hitta en ny...

    Du kan inte tänka dig att köpa den begagnad? Vet inte vilken storlek du har, men jag hittade dessa:

    www.preownedweddingdresses.com/dresses/view/77640/Alfred-Angelo-2123-Size-8.html

    www.preownedweddingdresses.com/dresses/view/76977/Alfred-Angelo-2123-Size-14.html

    Sen är det inte säkert de skickar till Sverige, men man kan ju fråga. Det finns ju även fler andrahandssiter för klänningar, det här var den enda jag kikade på.

  • Alyllyra
    Anonym skrev 2014-09-04 18:57:40 följande:
    Jag hittade visserligen min klänning på det första stället jag var o tittade på..men jag har aldrig hört att man skulle behöva betala för att prova klänningar...
    Jodå, det är rätt vanligt på vissa ställen att man betalar en liten summa om man bokar tid för provning. Sen dras den summan av om man väljer att köpa sin klänning från den butiken. Det är ett sätt för klänningsbutikerna att tjäna en liten slant på alla de som bara provar för att sen beställa från internet, antar jag.

    Men jag undvek själv sådana butiker som tog avgift och gick bara till de som inte gjorde det. Det finns massor av butiker som inte tar avgift, det gäller bara att kolla villkoren på hemsidan innan man går dit :)

    Vichy, letar du i Stockholm?
    Kan tipsa om Zelini, de verkar ha rea just nu. Sen finns ju Bridal Outlet i Ropsten, de har rimliga priser vad jag har förstått.
  • Alyllyra
    Anonym skrev 2014-09-08 11:58:33 följande:
    Fast... varför det?
    Det kostar ju för butiken att köpa in klänningar, hyra lokal, hålla lager och ha personal på plats som hjälper dig på och av med klänningen, ser och ger tips på vad du passar i. Det är ju en tjänst som man utnyttjar, precis som andra tjänster.

    Men det är ju fritt för butiken att ta en avgift, precis som det är fritt för dig som kund att inte gå dit om du tycker att det är snålt/fräckt. Jag undvek själv alla butiker som hade avgift för provning, men jag tycker inte att det är konstigt att vissa vill ha det.
    Idiotiska anonymitet... Fattar inte varför den inte säger till att jag måste välja längre. Det var inte meningen att vara anonym, ber om ursäkt för det! Tungan ute
Svar på tråden Behöver hjälp med att hitta en ny...