Inlägg från: Anonym (Galen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Galen)

    Så arg efter bröllopet

    Gifte oss i lördags, ett barnfritt bröllop (förutom våra egna barn). Hans släkting har länge tjafsat om att vi har valt barnfritt. Dom säger att dom inte har någon barnvakt, vi har då sagt att vi gör tyvärr inga undantag då det är många fler gäster som har barn, vissa med barnvaktsproblem. Sen att vi vet säkert att dom faktiskt har flera möjliga barnvakter gör en bara ännu mer irriterad.
    Vi visste att barnen skulle med på vigseln och att pappan skulle åka hem med dom ifall dom inte hade fixat någon barnvakt. Snacka om att vi blev förvånade när vi kommer fram till festen och de helt sonika har dukat fram extra tallrikar och stolar till sina barn. Varför gör man så? De vet att min man är väldigt konflikträdd vilket gör mig ännu mer förbannad för jag kan slå vad om att de antar att han inte kommer säga något om det. Som att de bara skrattar honom (och mig) rakt upp i ansiktet. Det är så fult gjort mot de andra gästerna också. En annan släkting till dem blev jätteledsen för att hon själv lämnat bort sin son efter vigseln och att dom bara gör som de vill. Jag blev jätteledsen för att en av mina närmsta barndomsvänner tackade nej pga att de inte hade barnvakt.
    Funderar på att skriva ett mail om inte min man pratar med dem. För han är som sagt väldigt konflikträdd och jag är inte säker på att han kommer att säga något...

  • Svar på tråden Så arg efter bröllopet
  • Anonym (Galen)

    Haha, nej det är inte samma bröllop. Barnen åt att våran mat, som för övrigt var buffe

    Tack för alla svar.

    Vi valde att inte ta det på bröllopet för att inte förstöra ännu mer för oss själva. Min tärna sa till att barnen inte var bjudna, alltså var det inte dukat eller beställt mat åt dem. Då vände hon på klacken och pratade med någon annan. Vi är inte intresserade av ett jöttebråk utan mer förklara för dem att vi blev väldigt besvikna och känner att vi inte kan lita på dem i framtiden när det kommer till tillfällen som är viktiga för oss.

    Att jag funderade på ett mail är helt enkelt att jag uttrycker mig bättre i skrift, speciellt när jag inte känner mottageren speciellt väl. Jag tycker ju iofs att det är främst min mans sak att ta med dem, han kan ju dock dra ut på det här ganska länge eftersom han är så konflikträdd.

Svar på tråden Så arg efter bröllopet