• Himla

    Så arg efter bröllopet

    Oanständigt ouppfostrade ohyfsade människor. jag skulle bett någon annan ta hand om, barnen en stund, medan jag och min man läste lusen av paret ifråga i enrum. Skulle bli skogstokig och näe det är inte okej att bete sig hur som helst och använda sina ungar som gisslan för att få gå på bröllopet.Att skaffa barn är ett ANSVAR och då får man vara så snäll och bli vuxen och ta det ansvaret vilket kommer att leda till att man faktiskt får ta hand om de barn man satt till världen själv, det är inte andras påtvingade ansvar att se till att folk kan leva som dom vill trots barn. Det är inte synd om barnen som inte får gå på festen men det är synd om barnen som har så dåraktiga föräldrar. Ts, du får gärna kopiera detta och skicka vidare tll de berörda. ;)

  • Himla
    daniiel skrev 2014-08-16 16:53:10 följande:
    Nu tycker jag att det är väldigt märklig jämförelse du gör till att börja med. Hur du kan jämföra sådana allvarliga saker som misshandel och mobbing med att ta med barnen (olovandes) på ett bröllop förstår jag verkligen inte.

    Fortsättningsvis, så sa jag inte att TS skulle strunta i det, bara att hon inte behöver göra så himla stor sak av det. Är det verkligen så farligt, en sån stor grej? Blev hela kvällen totalförstörd? Blev några andra gäster utan mat? Kunde brudparet inte fira alls? Blev alla gäster tvugna att gå hem? Blev kvällen en katastrof? Mest troligt inte, även om det förmodligen kändes surt. Precis som jag skrev, så var det respektlöst av familjen att ta med barnen. Absolut. Men, är det värt att bli jättearg och upprörd över? Nej. Det handlar inte om att inte stå upp för sig själv, det handlar om att välja vad man lägger sin tid och energi på.

    Jag kan välja att bli jätteupprörd över minsta lilla, alltid, överallt.. men vem är det som drabbas mest av det i det långa loppet? Jo, jag själv, som ständigt ska gå och vara på krigsstigen. 

    Återigen, dom kan visst ifrågasätta detta hos personerna och be om en ursäkt, men kommer TS må bättre av att det ska bli en jättestor grej, ett bråk kanske till och med? Nej, förmodligen inte. Dom kan välja att ställa sig över dom personernas beteende och gå vidare. Fokusera på allt som faktiskt blev bra med bröllopsdagen, alla andra gäster som var där för deras skull och som hade respekteras deras önskan.

    Och att andra gäster blir arga på TS och hennes make är ju bara hur löjligt som helst. Det tycker jag definitivt inte TS ska lägga någon vikt vid alls, för hur i hela friden är det deras fel? Inte alls. Dom hade inte sagt att det var okej för den familjen att ta med barnen och dom visste inte om det. Det borde räcka för övriga gäster. Om övriga gästerna sedan vill ha en förklaring och ursäkt, så får väl dom ta det med gästerna som tog med sig barnen direkt. Jag tycker inte TS och hennes make har någon skyldighet att medla där.
    Finns inte på kartan att jag skulle bete mig så illa mot någon. Oavsett om det är ens barn eller grannar tar man inte med sig objudna punkt slut. Att fuska in sig och påstå att man ska åka hem efteråt är hur respektlöst som helst. Folk får göra som de vill hemma hos sig och på sina egna bröllop men att strunta i satta regler är faktiskt INTE okej. jag skulle knappast mer prata med människan ifråga som visade sig så falsk och respektlös. jag tycker precis tvärtom att TS har all rätt att vara upprörd och vänder på steken: varför gör man så? Ljuger för folk och skiter totalt i andra? Är man så partysugen som förälder att man inte fixar att stanna hemma med sina egna barn om det inte finns barnvakt kanske man ska lämna över barnen till någon som kan ta ett moget och vuxet ansvar.
Svar på tråden Så arg efter bröllopet