Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Hur många tärnor har ni?

    Jag hade två tärnor. Min lillasyster och makens lillasyster. Vi hade också vår dotter som brudnäbb och fyra av makens närmsta vänner som marskalker.

    Valet var enkelt för mig. Min syster, hon är ju min syster (2år yngre), men också en väldigt god vän till både mig och maken. Vi umgås en hel del med både hon och hennes sambo och har flera gemensamma vänner. 
    Maken lillasyster (7år yngre än honom, 5år yngre än mig) umgås vi också med, inte lika ofta, men hon är ju familj! Självklart skulle hon också vara med mig/oss framme i kyrkan.

    Jag valde allt från skor, klänningar, boleros, hårspännen, armband till buketter och frisyrer. Givetvis fick dom vara med och tycka till och vissa saker jag visade gick bort, andra tyckte även dom bra om. Jag sa att jag ville att dom skulle ha på sig kläderna i kyrkan och under fotograferingen, sedan fick dom byta om till middagen ifall dom ville. Ingen av dom gjorde det (trots paus mellan, så dom hade gott och väl hunnit). Jag tror dock dom trivdes rätt bra i kläderna och tyckte nog det var lite roligt att det syntes att dom var tärnor :)

    Och ja, vi betalade det mesta. Min syster köpte skorna själv (99kr) och makens systers klänning betalade deras föräldrar (300kr). Utöver det stod vi givetvis för allting, eftersom jag styrde vad som valdes.

Svar på tråden Hur många tärnor har ni?