Inlägg från: PiaB igen |Visa alla inlägg
  • PiaB igen

    Han har åkt på semester med sitt ex

    Jag förstår dina känslor och hur du tänker. Men du måste nog vara tydligare. Han har frågat och du har svarat, fast inte det du menat. Antingen förstår han inte utan tror att det är ok eftersom du sagt det. Eller så förstår han men låtsas av någon anledning. Och det kan slå tillbaka på dig senare i form av "men du sa ju".

    Jag skulle ta fruktansvärt illa vid mig om min sambo ville åka på semester med sitt ex. Jag skulle ha svårt att förstå varför, och om de var väldigt goda vänner skulle de förhoppningsvis vilja att jag följde med. Allt annat är konstigt för mig, men alla är olika.

    Jag reagerar på att du skriver "jag vill ha en man som"... Kanske är det inte drömprinsen du träffat, för när man väl hittar rätt vill man inte ändra på honom, för då är han ju inte han längre

  • PiaB igen

    Som sagt, jag förstår dig TS. Men jag tycker inte det är att styra och bestämma, att säga vad man menar. Jag skulle ha sagt nej, jag vill inte att du åker, därför att... och om du väljer att åka kommer jag att känna... och jag kommer att behöva fundera noga över ditt beslut. Om min sambo trots det valde att åka skulle jag på allvar fundera över vad för förhållande vi har. Om han visste att jag inte vill och hur jag skulle känna mig.

    Man kan inte förbjuda. Det är skillnad på att säga jag vill inte därför att, eller du får inte. Om jag har sagt vad jag känner och han fattar ett beslut som inte jag gillar har vi problem. Inte för att han gör som han vill, utan för att han gör något som han vet sårar mig, eftersom jag sagt det.

Svar på tråden Han har åkt på semester med sitt ex